Blog

Ponuda koja se ne odbija – anatomska obuća po sniženim cenama
2020-05-13

Ponuda koja se ne odbija – anatomska obuća po sniženim cenama

Kao što je bitno da garderoba koju nosimo osim što je lepa, bude i udobna, isto tako važno, ako ne i važnije, da obuća koju svakodnevno nosimo bude po našoj meri, kvalitetna i udobna. Veći deo dana provodimo na nogama, bilo da smo na poslu ili kod kuće. Rešenje za sve probleme sa bolnim stopalima je anatomska obuca. Scholl obuca osim što uvek ide u korak sa svim trendovima, nikada ne zaostaje po kvalitetu. Kada uz kvalitet i moderan dizajn u paketu dođe i sniženje – takvu ponudu ne treba odbiti.

Više
Clog EVO – klompe koje vaše noge obožavaju
2020-03-12

Clog EVO – klompe koje vaše noge obožavaju

Različiti su stavovi gde i kada su tačno proizvedene prve klompe. Neki istoričari njihov nastanak pripisuju starim Grcima, dok drugi pak Keltima i germanskim plemenima. Istorijskih dokaza koji govore u prilog takvim tvrdnjama nema, prevashodno zato što se zna da su prve klompe bile drvene i kada bi se pohabale korišćene su kao drvo za potpalu vatre. Najstarije klompe koje su pronadjene potiču iz davne 1230. godine a vode poreklo iz Holandije. Drvene klompe su svakako, pored lala i vetrenjača nacionalni simbol Holandije. 

Više
Finalna rasprodaja zimske kolekcije
2020-02-24

Finalna rasprodaja zimske kolekcije

Zima se polako bliži kraju. U izlozima prodavnica, kao i ponudi online shop-a različitih brendova ovih dana poruka koja nam i te kako privlači pažnju jeste sezonska rasprodaja, kao i ogromni popusti. Zato je upravo sada pravo vreme za kupovinu i potražnju baš onih modela koji su vam se veoma dopali a niste ih kupili.

Više
Kako izabrati obuću za dijabetičare?
2020-02-13

Kako izabrati obuću za dijabetičare?

Dijabetes ili u narodu poznat kao šećerna bolest, predstavlja jednu kompleksnu, hroničnu bolest kod koje organizam ili ne koristi ili uopšte ne proizvodi insulin (hormon pankreasa). Postoje tri tipa dijabetesa od kojih je načešći dijabetes tipa 2. Nelečeni ili pogrešno lečeni dijabetes kod obolelih osoba od dijabetesa može izazvati veoma velike posledice kao i ozbiljna oštećenja kompletnog organizma.

Više
Kako izabrati obuću za poklon?
2020-01-10

Kako izabrati obuću za poklon?

Odabir poklona ume da zadaje prave glavobolje. Nedostatak slobodnog vremena i velike gužve, utiču na to da najčešće posežemo za standardnim poklonima kao što su odevni predmeti ili kozmetika za gospodu, buket cveća ili parfem za dame. 
Da li poklon predstavlja samo znak pažnje ili govori nešto više od toga?

Više
Praktičan i udoban poklon ispod jelke
2019-12-24

Praktičan i udoban poklon ispod jelke

Decembar je tu. I svuda oko nas oseća se praznična euforija. Ukrašene ulice i gradski trgovi. Sijalice koje trepere, bude čaroliju, radost i ushićenje. Bude u nama onu skrivenu decu koja se raduju novogodišnjim praznicima. 

Više
Anatomska obuća za svaki dan
2019-12-10

Anatomska obuća za svaki dan

Ubrzan tempo života, zahteva od nas da veći deo dana provodimo u pokretu, van kuće ili na poslu. Nakon dugotrajnog hodanja ili stajanja veoma često dolazi do bola kako u stopalima tako i u nogama. Mnoge profesije zahtevaju stajanje na nogama celokupno radno vreme. Upravo iz tog razloga bitno je da izbor za naša stopala bude anatomska obuca. Scholl obuća osim sto prati trendove ističe se svojom udobnošću i kvalitetom.

 
Više
Scholl obuća za sve prilike
2019-11-05

Scholl obuća za sve prilike

Jedan od bitnijih detalja odevanja muškaraca i žena jeste obuća, koja je sama po sebi nosilac dobrog stajlinga. Kada estetski lepoj obući dodamo još i vrhunsku udobnost prepoznaćete da je to upravo Scholl obuća koja je nastala još davne 1904. godine.

Više
Kolekcija jesen/zima 2019/20.
2019-10-25

Kolekcija jesen/zima 2019/20.

Kako je jesen već odavno stigla tako je i došlo vreme da pređemo na jesenju obuću. Početak modne nove sezone doneo je mnoštvo novih zanimljivih modela kada je u pitanju zenska obuca. Online shop našeg brenda je takođe osvežen novim i zanimljivim modelima. Scholl obuca je prvenstveno anatomska obuca, koja kao takva prvenstveno nudi udobnost, a potom i kvalitet.

Više
Kako izabrati najbolju obuću za prelazno vreme
2019-10-18

Kako izabrati najbolju obuću za prelazno vreme

Prelazno doba godine je uvek problematično kada je u pitanju obuća i garderoba. Problem sa garderobom može da se prevaziđe slojevitim oblačenjem, ali problem obuće je malo ozbiljniji. Na svu sreću, tu smo mi da vam predložimo par modela koje u ponudi ima naša Scholl obuca i koji se mogu sjajno kombinovati sa jesenjom garderobom.

Više

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter