Anatomska obuća za muškarce
18.06.2019.

ANATOMSKA OBUćA ZA MUšKARCE

 

Smatra se da su, u odnosu na žene, muškarci jednostavniji prilikom izbora obuće i da lakše i brže donose odluku koji par cipala im najviše odgovara. Pri izboru se vode izgledom i namenom obuće ali najpre, njenom udobnošću. Da bi sebi obezbedili udobnost i lakoću pri hodu, muškarci se opredeljuju za obuću koja je anatomski građena. 

 

 

Anatomska obuća je posebna kategorija obuće kod koje je gazište kreirano tako da omogućava prirodan položaj stopala i rasterećenje zglobova. Kao svetski poznati proizvođač, Scholl obuća, online nudi razne vrste kvalitetne muške obuće koja je kreirana uz pomoć inovativnih tehnologija.


Razni muški modeli – obuća online


Scholl obuća je poslednjih godina ponosna na AIR BAG Scholl papuču. Idealna muška obuća i papuča koja je za sve one muškarce koji vole, pre svega, jednostavnost i udobnost. Kod ove papuče korišćen je kvalitetan materijal, kao i kvalitetan način izrade. Kreirana je u Scholl Bioprint tehnologiji koja pomaže držanje stopala u ispravnom položaju.


Model Anser je muška obuća koja je dostupna u dve boje, u plavoj i u bež. Ova muška obuća je rađena po Memory Chusion tehnologiji u kojoj stopala dobija sve koristi koje nudi uložak sa memorijskim efekatom (“memory effect”). Ovaj uložak pomaže distribuciju pritiska na celu površinu stopala.


Prevrnuta koža od kojeg je napravljen ovaj model, kojeg nudi Scholl obuća, mekano obavija stopalo i veliko je zadovoljstvo za svaki načinjen korak. Dizajniran je za muškarce koji vole klasičan i svevremeni stil.


Back Guard Scholl klompa ima anatomski uložak i komfornu širinu za obuvanje. Anatomija ove muške klope omogućava pravilan raspored težine na celo stopalo. Ova anatomska obuća se preporučuje, osim medicinskim radnicima, i svim osobama koje veći deo svog vremena provode na nogama. Gornji deo klompe je u potpunosti izrađen od kože koja ima prijatno dejstvo na stopalo.


Maison patike su muška obuća koja, takođe, ima mekani memorijski uložak koji je čini fleksibilnom, mekanom i laganom za nošenje. Namenjena je muškarcima koji žele da im patike u isto vreme budu udobne i stilizovane. Odgovarajuće su za muškarce koji profesionalno provode dan na nogama, kao i za one koji provode slobodno vreme u šetnjama.


Koji uticaj Blueprint tehnologija ima na stopalo?


Scholl papuče imaju anatomski oblik uloška nastao pomoću Blueprint tehnologije koja podržava celo stopalo na tri glavne tačke: na peti, luku stopala i podstiče pravilno raspoređene prste zahvaljujući postavljenim grebenima na gazištu. Ova tehnologija izrade obuće održava ispravnu biomehaničku funkciju stopala, pravilno držanje tela i bolju stabilnost.


Gazište je napravljeno od prirodne plute i gume koje nisu sintetičke i zahvaljujući tome obuća je izuzetno fleksibilna i nema sklonosti da se deformiše tokom vremena. Zahvaljujući Blueprint tehnologiji anatomsko gazište je napravljeno od kvalitetnog materijala koji je veoma prijatan za kožu stopala.


Sa svojim anatomskim dizajnom Scholl obuća za muškarce je za sve one koji žele da imaju pravilan hod, odličnu podršku stopalima i slobodu kretanja bez stresa i nelagode. Muška obuća napravljena uz pomoć Blueprint načina izrade dostupna je u više različitih modela. Ovi modeli su veoma traženi zbog svoje ugodnosti prilikom nošenja, a i zato što su odlična kombinacija modernog dizajna i funkcionalnosti.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter