Blog

I moderno i udobno – Scholl anatomske papuče
2020-06-30

I moderno i udobno – Scholl anatomske papuče

Verujemo da znate da je za naše zdravlje odnosno zdravlje naših kostiju i zglobova veoma važan pravilan izbor obuće. Od ranije je već poznato da je obuća od presudne važnosti za razvoj stopala, kao i nogu, kičme, te ukoliko pitate ortopede - njihov prvenstveni izbor je anatomska obuca. Ovo važi ne samo za decu kojoj se stopala tek formiraju, već i za odrasle koji su usled poslovnih obaveza i životnih navika dugo na nogama, bilo da često stoje ili šetaju.

Više
Kada kažeš leto, misliš udobna obuća
2020-06-09

Kada kažeš leto, misliš udobna obuća

Još malo i stiže nam leto – godišnje doba koje ne može da prođe bez nove odeće i bar jednog novog para obuće. Kako su većini žena omiljene sandale, u potrazi za svojim savršenim parom u stanju smo da obilazimo prodavnice obuće u nedogled. Potraga i isprobavanje može da traje čak i nekoliko dana (pa i nedelja), jer svi znamo da savršenu obuću čini ne samo atraktivan i moderan dizajn koji ćemo moći uklopiti u naše odevne kombinacije, već i preko potrebna udobnost i kvalitet, čime danas nažalost malo koji brend može da se pohvali.

Više
Najprodavaniji Scholl modeli po sniženim cenama
2020-05-27

Najprodavaniji Scholl modeli po sniženim cenama

Ako se pomene Scholl obuca, većina ljudi zna da je ona sinonim za udobnost i kvalitet koje pružaju svi modeli anatomske obuće našeg brenda. Ipak, to ne znači da Scholl obuca nije moderna i elegantna. Naprotiv, osluškujemo trendove i idemo u korak sa vremenom kada je dizajn naših modela obuće u pitanju. A kada se lepo i korisno spoji sa sniženim cenama – više nema dileme o kupovini, jer su ispunjeni svi kriterijumi za izgovor i nabavku novog para obuće!

Više
Nova obuća za udobne prolećne šetnje
2020-05-18

Nova obuća za udobne prolećne šetnje

Lepi dani su pred nama i već uveliko pravimo planove o tome kako ćemo provesti sve sunčane vikende. Duge šetnje znaju vrlo često da izazovu velike probleme sa stopalima. Neudobne patike ili sandale neretko izazivaju žuljeve. Ponekad dođe i do većih problema sa kolenima i leđima. Da biste sve to izbegli Scholl obuca preporučuje anatomske papuče i sandale kako biste u potpunosti uživali u svim prolećnim danima. Online prodaja obuce uveliko je dostupna kada je Scholl u pitanju, pa tako možete uživati u online šopingu i obradovati sebe i sebi drage osobe novim parom udobne obuće. 

Više
Ponuda koja se ne odbija – anatomska obuća po sniženim cenama
2020-05-13

Ponuda koja se ne odbija – anatomska obuća po sniženim cenama

Kao što je bitno da garderoba koju nosimo osim što je lepa, bude i udobna, isto tako važno, ako ne i važnije, da obuća koju svakodnevno nosimo bude po našoj meri, kvalitetna i udobna. Veći deo dana provodimo na nogama, bilo da smo na poslu ili kod kuće. Rešenje za sve probleme sa bolnim stopalima je anatomska obuca. Scholl obuca osim što uvek ide u korak sa svim trendovima, nikada ne zaostaje po kvalitetu. Kada uz kvalitet i moderan dizajn u paketu dođe i sniženje – takvu ponudu ne treba odbiti.

Više
Kućne papuče za uživanje u svom domu
2020-04-30

Kućne papuče za uživanje u svom domu

Zdravlje je najvažnija komponenta našeg života. Naše telo pamti sve i zato je veoma važno da budemo odgovorni i da se u skladu sa tim i ponašamo prema njemu. Celokupna težina našeg tela oslonjena je na noge. U svemu tome, stopala najviše trpe. Da li ste se nekada zapitali koliko koraka napravite dnevno? 

Više
Clog EVO – klompe koje vaše noge obožavaju
2020-03-12

Clog EVO – klompe koje vaše noge obožavaju

Različiti su stavovi gde i kada su tačno proizvedene prve klompe. Neki istoričari njihov nastanak pripisuju starim Grcima, dok drugi pak Keltima i germanskim plemenima. Istorijskih dokaza koji govore u prilog takvim tvrdnjama nema, prevashodno zato što se zna da su prve klompe bile drvene i kada bi se pohabale korišćene su kao drvo za potpalu vatre. Najstarije klompe koje su pronadjene potiču iz davne 1230. godine a vode poreklo iz Holandije. Drvene klompe su svakako, pored lala i vetrenjača nacionalni simbol Holandije. 

Više
Finalna rasprodaja zimske kolekcije
2020-02-24

Finalna rasprodaja zimske kolekcije

Zima se polako bliži kraju. U izlozima prodavnica, kao i ponudi online shop-a različitih brendova ovih dana poruka koja nam i te kako privlači pažnju jeste sezonska rasprodaja, kao i ogromni popusti. Zato je upravo sada pravo vreme za kupovinu i potražnju baš onih modela koji su vam se veoma dopali a niste ih kupili.

Više
Kako izabrati obuću za dijabetičare?
2020-02-13

Kako izabrati obuću za dijabetičare?

Dijabetes ili u narodu poznat kao šećerna bolest, predstavlja jednu kompleksnu, hroničnu bolest kod koje organizam ili ne koristi ili uopšte ne proizvodi insulin (hormon pankreasa). Postoje tri tipa dijabetesa od kojih je načešći dijabetes tipa 2. Nelečeni ili pogrešno lečeni dijabetes kod obolelih osoba od dijabetesa može izazvati veoma velike posledice kao i ozbiljna oštećenja kompletnog organizma.

Više
Kako izabrati obuću za poklon?
2020-01-10

Kako izabrati obuću za poklon?

Odabir poklona ume da zadaje prave glavobolje. Nedostatak slobodnog vremena i velike gužve, utiču na to da najčešće posežemo za standardnim poklonima kao što su odevni predmeti ili kozmetika za gospodu, buket cveća ili parfem za dame. 
Da li poklon predstavlja samo znak pažnje ili govori nešto više od toga?

Više

Prijavite se za NEWSLETTER
i ostvarite popust od 10%