Blog

Kako izabrati obuću za poklon?
2020-01-10

Kako izabrati obuću za poklon?

Odabir poklona ume da zadaje prave glavobolje. Nedostatak slobodnog vremena i velike gužve, utiču na to da najčešće posežemo za standardnim poklonima kao što su odevni predmeti ili kozmetika za gospodu, buket cveća ili parfem za dame. 
Da li poklon predstavlja samo znak pažnje ili govori nešto više od toga?

Više
Praktičan i udoban poklon ispod jelke
2019-12-24

Praktičan i udoban poklon ispod jelke

Decembar je tu. I svuda oko nas oseća se praznična euforija. Ukrašene ulice i gradski trgovi. Sijalice koje trepere, bude čaroliju, radost i ushićenje. Bude u nama onu skrivenu decu koja se raduju novogodišnjim praznicima. 

Više
Anatomska obuća za svaki dan
2019-12-10

Anatomska obuća za svaki dan

Ubrzan tempo života, zahteva od nas da veći deo dana provodimo u pokretu, van kuće ili na poslu. Nakon dugotrajnog hodanja ili stajanja veoma često dolazi do bola kako u stopalima tako i u nogama. Mnoge profesije zahtevaju stajanje na nogama celokupno radno vreme. Upravo iz tog razloga bitno je da izbor za naša stopala bude anatomska obuca. Scholl obuća osim sto prati trendove ističe se svojom udobnošću i kvalitetom.

 
Više
Scholl obuća za sve prilike
2019-11-05

Scholl obuća za sve prilike

Jedan od bitnijih detalja odevanja muškaraca i žena jeste obuća, koja je sama po sebi nosilac dobrog stajlinga. Kada estetski lepoj obući dodamo još i vrhunsku udobnost prepoznaćete da je to upravo Scholl obuća koja je nastala još davne 1904. godine.

Više
Kolekcija jesen/zima 2019/20.
2019-10-25

Kolekcija jesen/zima 2019/20.

Kako je jesen već odavno stigla tako je i došlo vreme da pređemo na jesenju obuću. Početak modne nove sezone doneo je mnoštvo novih zanimljivih modela kada je u pitanju zenska obuca. Online shop našeg brenda je takođe osvežen novim i zanimljivim modelima. Scholl obuca je prvenstveno anatomska obuca, koja kao takva prvenstveno nudi udobnost, a potom i kvalitet.

Više
Kako izabrati najbolju obuću za prelazno vreme
2019-10-18

Kako izabrati najbolju obuću za prelazno vreme

Prelazno doba godine je uvek problematično kada je u pitanju obuća i garderoba. Problem sa garderobom može da se prevaziđe slojevitim oblačenjem, ali problem obuće je malo ozbiljniji. Na svu sreću, tu smo mi da vam predložimo par modela koje u ponudi ima naša Scholl obuca i koji se mogu sjajno kombinovati sa jesenjom garderobom.

Više
Omiljena letnja obuća – ženska sandala
2019-09-03

Omiljena letnja obuća – ženska sandala

 

Vreli dani, plaže, šarenilo, sve je nekako lakše i lepše uz ovoliko sunca. Ipak, bilo da žurimo na posao, ili smo se uputili u neku avanturu, neophodni su nam adekvatna odeća i obuća kako bismo se osećali što prijatnije. Kada su žene u pitanju, o garderobi možemo napisati stranice i stranice, a da ne iscrpimo sve idealne kombinacije za ovo leto. Ali čim govorimo o obući, na scenu stupaju kraljice leta – sandale. 

Više
Kako izabrati najbolje letnje papuče?
2019-08-28

Kako izabrati najbolje letnje papuče?

Kupovina letnjih papuča je jedan od najlakših načina da upotpunite cipelar za ovu sezonu. I, zaista, prodavnice su pune najrazličitijih modela koji vas privlače svojim izgledom, ali, često, ne i kvalitetom. Izaberite najbolje za sebe i svoja stopala.

Više
Japanka - omiljena obuća za plažu
2019-08-05

Japanka - omiljena obuća za plažu

Japanke su već jako dugo omiljena letnja obuća različitih generacija zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji dizajna i funkcionalnosti. Bilo da je u pitanju muška ili zenska obuca, online shop je, pored tradicionalnih prodavnica, savršeno mesto gde se mogu pronaći fantastični modeli za sve prilike. Scholl obuca vodi računa o tome da japanke budu udobna i dugotrajna anatomska obuca, a ne samo prolazna letnja moda. 

Više
5 stvari koje treba da znate kada kupujete obuću
2019-07-11

5 stvari koje treba da znate kada kupujete obuću

Kupovina adekvatne i kvalitetne obuće je investicija u zdravlje. Potrebno je da nađemo odgovarajući par cipela koje će nam dati pravilnu podršku za stopala, kao i za celo naše telo.

Više

Prijavite se za NEWSLETTER
i ostvarite popust od 10%