Anatomska obuća za svaki dan
10.12.2019.

ANATOMSKA OBUćA ZA SVAKI DAN

Ubrzan tempo života, zahteva od nas da veći deo dana provodimo u pokretu, van kuće ili na poslu. Nakon dugotrajnog hodanja ili stajanja veoma često dolazi do bola kako u stopalima tako i u nogama. Mnoge profesije zahtevaju stajanje na nogama celokupno radno vreme. Upravo iz tog razloga bitno je da izbor za naša stopala bude anatomska obuca. Scholl obuća osim sto prati trendove ističe se svojom udobnošću i kvalitetom.

 

 

Ubrzan tempo života, zahteva od nas da veći deo dana provodimo u pokretu, van kuće ili na poslu. Nakon dugotrajnog hodanja ili stajanja veoma često dolazi do bola kako u stopalima tako i u nogama. Mnoge profesije zahtevaju stajanje na nogama celokupno radno vreme. Upravo iz tog razloga bitno je da izbor za naša stopala bude anatomska obuca. Scholl obuća osim sto prati trendove ističe se svojom udobnošću i kvalitetom.


Osim što poseduje dugogodišnje poverenje svojih vernih kupaca, Scholl obuća je pre svega udobna anatomska obuca koju karakteriše izuzetan kvalitet, neizbežna elegancija i lepota.


Kako se savremene tehnologije razvijaju razvijamo se i mi. Da bismo uštedeli vaše dragoceno vreme, dostupan vam je naš online shop gde vas čeka obuća online, jer se trudimo da vam kupovina bude udobna baš kao i naši proizvodi.

 

Ženska obuća – moderan i udoban izbor na jednom mestu


Svaka žena zna da izbor obuće zapravo govori o njoj. Pored samog izgleda veoma je bitna i udobnost, zato se mi trudimo da vaša obuća zapravo bude anatomska obuca koja predstavlja uživanje za vaša stopala.


Posle napornog dana na poslu ili predugog šopinga, prvo što bi zena uradila kada dođe u svoj stan jeste da malo odmori svoja umorna stopala. Međutim, kućni poslovi ne mogu da čekaju. Upravo iz tog razloga, Scholl obuća ima rešenje: Scholl papuče koje imaju gladak đon, vrše mali pritisak tokom hodanja, odlično prijanjaju uz nogu i samim tim olakšavaju vaše obaveze i omogućavaju vašim stopalima da čak i tada odmaraju. Veoma lako se obuvaju, zdrave su i komforne. Naš izbor je svakako Henriette Scholl papuče sa Bioprint uloškom, koji ovoj papuči daje specijalnu udobnost i drži stopalo u uspravnom položaju.


Ukoliko pak volite klompe, Clog S Superkomfor je jedan od najpoznatijih proizvoda, koji pored anatomskih drvenih uložaka ima gornji deo koji je izrađen od najkvalitetnije kože.


Takođe, naš online shop u kategoriji zenska obuca ima i predivni model sivih patofni koje sem što spadaju u jedne od najudobnih proizvoda, idealne su za hladne dane.


Pored anatomske obuće za kućnu upotrebu u našem online shop-u u kategoriji zenska obuca, nalazi se sjajna ponuda koju možete uskladiti uz svaki vaš autfit sa preko trista modela čizama, cipela i sandala, u svim bojama i oblicima.

 

Anatomska obuća – obuća za muškarce


Muškarci u odnosu na žene prilikom izbora obuće, reklo bi se, više pažnje posvećuju tome da im obuća bude pre svega udobna, pa tek onda se vode izgledom i namenom obuće. Iz tog razloga se opredeljuju za anatomsku obuću gde je gazište kreirano tako da rasterećuje zglobove i stopalu omogućava prirodan položaj. Scholl obuća online, za muškarce, nudi veliki izbor obuće koji je napravljen uz pomoć Blueprint tehnologije. Ova tehnologija izrade održava bolju stabilnost, pravilno držanje, kao i ispravnu biomehaničku funkciju stopala.

 

Muški modeli – obuća online

 

Za sve muškarce koji žele da hodaju sigurnim stopama, pravilnim hodom i bez stresa, najbolja ponuda je upravo online shop – Scholl obuća. U našoj ponudi se može pronaći više modela muških cipela, patika i papuča koje su izrađene najsavremenijim tehnologijama.


Za sve one muškarce koji kod kuće vole udobnost i jednostavnost iz ponude izdvajamo Astilbe Man kožne papuče koje karakteriše uložak Bioprint tehnologije. Gornji deo papuče je izrađen od mekane kože koja stopalu omogućava komfornost, udobnost i toplinu za predstojeće hladne dane.


Ukoliko ste pak ljubitelj klompi ili se bavite profesijom koja zahteva dugo stajanje na nogama, pravi izbor za vas su muške klompe koje možete pronaći u našem online shop-u. Naš izbor za vas jeste klompa New Bonus koja pored anatomskog kožnog uloška ima i širok otvor za lagano obuvanje. Predstavlja zaštitnu opremu prve kategorije i idealna je za kompletno medicinsko osoblje kao i za profesije koje zahtevaju da ste ceo dan na nogama. Ako ste tip muškaraca kojima je uvek hladno na nogama i loša vam je cirkulacija, u našoj online ponudi pronaći ćete model koji je kao stvoren za vas Robert Mc patofna.

 

Naš online shop nudi i veliki izbor dečije obuće koje su pre svega komforne, anatomski oblikovane, dovoljno duboke i sačinjene od prirodnih materijala zato je Scholl obuća pravi izbor za vaše dete.


Scholl obuća sadrži specijalne unutrašnje uloške od prirodnih materijala, niska peta omogućava da težina bude pravilno raspoređena, a stopala neometalno dišu. Đon je savitljiv sačinjen od meke kože. Duboka obuća omogući će pravilan položaj zgloba što je veoma važno u ovom uzrastu. Rast i razvoj dece nam je veoma bitan i zato se trudimo da pratimo medicinske savete i pružamo vam baš ono što je pre svega zdravo i udobno.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter