Anatomske cipele za vaš lak korak
08.10.2020.

ANATOMSKE CIPELE ZA VAš LAK KORAK

Ponekad se čini da je najteže pronaći obuću za prelazni period koji nam je upravo stigao. Leti biramo sandale i papuče, zimi moramo čizme, ali šta nositi tokom onih meseci kada još uvek nema snega, a možda ima ponekad kiše? Obuca za jesen zapravo i zahteva da se posebno potrudite oko izbora, kako bi sve bilo na oko lepo, udobno i prikladno situacijama i vremenskim uslovima. Uz Scholl anatomske cipele možete sigurno koračati uvek i svuda. 

 

Anatomska obuća za jesen


Prvi dani jeseni doneli su promenu vremena. Sa visokim temperaturama smo se pozdravili i nevoljno dočekali kišu. Međutim, da li ste saglasni sa onom tezom da proleće i zima imaju najlepšu modu? Uz sve te prelepe kombinacije potrebno je pronaći i adekvatnu obuću. Osim toga što mora modno da isprati kompletan vaš garderober, obuca za jesen mora biti udobna. Neka vaš izbor za svaku situaciju bude anatomska obuća izrađena po najnovijim standardima. Cipele koje nosite moraju pre svega da budu lagane, fleksibilne i udobne, kako biste mogli da izdržite ritam dnevnih aktivnosti. U našoj online prodavnici možete pronaći veliki izbor kada je obuca za jesen u pitanju. Kolekcijom dominiraju zagasite nijanse kao što su bordo, braon, siva, krem i naravno neizostavna crna. Na vama je samo da izaberete model koji odgovara vašem senzibilitetu.

 

Anatomske cipele za sve poslovne prilike


Sve dame znaju koliko je zahtevno svakodnevno ispoštovati dress code na kom god radnom mestu da radite. Uvek je potrebno izgledati elegantno. Međutim, današnja komercijalna obuća se pravi po principu lepo na oko, ali nekvalitetno. Neka upravo zbog toga Scholl obuca bude vaš izbor. Uložite u kvalitetnu obuću i nosite svoj omiljeni par cipela iz godine u godinu. Ukoliko želite da ove jeseni obnovite svoj cipelarnik, naš predlog su Madina cipele. Veoma atraktivan model u sivoj boji odlično će se uklapati u svakodnevne poslovne kombinacije. Blago podignuta peta pravi platformu i drži vaše stopalo u pravilnom položaju, dok istovremeno ističe vašu ženstvenost. Gornji deo cipele urađen je kao imitacija zmijske kože, što ih dodatno čini atraktivnim.

Još jedan veoma sveden i klasičan predlog jeste Flori model u crnoj boji. Flori je cipela za sve one koji vole klasičan i elegantan stil, kao i za sve one kojima je udobnost na prvom mestu. Ovo je veoma lagana, fleksibilna i super udobna cipela koja zahvaljujući podlozi od Memory Cushion tehnologije svaki korak čini lakšim, jer distribuira pritisak na celo stopalo.

Za sve ljubitelje cipela na štiklu, naša preporuka je Amelya model, koji je dostupan u tamno sivoj i crnoj boji. Veoma su udobne i atraktivne.

 

Scholl obuća za svaki dan


Kada je anatomska obuća u pitanju, njena najveća prednost jeste udobnost. Kada jednom stanete na anatomski dizajniran uložak koji ima svaka Scholl cipela, nećete poželeti da probate bilo šta drugo. Svakodnevne aktivnosti zahtevaju od nas da smo stalno na nogama, pa tako naši zglobovi, tetive i kosti trpe našu težinu. Scholl obuca u svojoj jesenjoj kolekciji ima mnogo modela koje možete nositi svakodnevno bez obzira na to da li je u pitanju šetnja, odlazak po dete u školu, dečiji rođendan ili piće sa drugaricama. Cipele su dizajnirane tako da su prilagođene svakoj prilici. Modele Terelle i Lory možete nositi gde god poželite. Jednostavne, crne kožne cipele, sa primesom sportske elegancije učiniće da budete spremne za svaku akciju. Dizajnom su veoma slične, pa svog favorita izaberite prema tome da li više volite pertlanje ili cipele na čičak.


Obično se kaže da žena nikada ne može imati previše cipela, a mi kažemo da u vašem cipelarniku nikada ne može biti previše Scholl cipela. Kada je zdravlje stopala u pitanju, ne treba praviti nikakve kompromise.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter