Anatomske papuče za dame
19.03.2021.

ANATOMSKE PAPUčE ZA DAME

Dane obično delimo na radne i neradne, a vreme na ono provedeno van kuće i u kući. Ipak, vaše noge uvek rade, čak i kada vi ne obraćate pažnju na to. Iz tog razloga, udobne kucne papuce jedan su od imperativa dobrog zdravlja naših nogu.

 

Šta je to anatomska obuća?


Najčešći uzrok nelagodnosti koja nastaje u kičmenom stubu, kukovima ili kolenima jeste neudobna obuća. Svako stopalo nosi sa sobom određene specifičnosti, pa je tako potrebno pronaći onaj par koji će mu u potpunosti odgovarati. Anatomski oblikovana obuća svojim dizajnom prilagođava se svakom stopalu. Uz ovakvu obuću ćete koračati lakše i rasterećenije, amortizujući svaki pokret. Vrlo je važno izabrati pravi model papuče kako biste smanjili bol u nogama i svoj dan učinili prijatnijim.

Još jedna prednost kada je anatomska obuca u pitanju jeste držanje stopala u pravilnom položaju. Često se susrećemo sa problemom „šetanja zgloba“ gde tabani nisu ravni, već je gaženje nepravilno. Ovo je posebno izraženo u situacijama kada stopalo nema potporu sa svih strana, kao na primer u patikama ili čizmama. Upravo zbog toga anatomske papuce pravi su izbor, jer drže stopalo u pravilnom položaju i omogućavaju vam da imate lak i bezbedan korak.

 

Kućne papuče za dame koje vole jednostavnost


Za sve dame koje vole jednostavnost, pripremili smo pregršt modela i boja. Prvi od modela koji izdvajamo za vas je naš najpopularniji Maddy model. Dostupan je u nekoliko različitih boja, a što je najvažnije – ovo je savršena papuča za sve one koji vole osećaj ušuškanosti i mekoće u danima kada odmaraju kod kuće. Takođe, još jedan od naših i vaših ovogodišnjih favorita je Jill papuča. Ovo je sjajna zvezda naše zimske kolekcije koju dame širom zemlje uveliko obožavaju. Ukoliko tražite kucne papuce koje će biti udobne, praktične, moderne i ono najvažnije – godinama neuništive, javite nam se. Scholl obuca tu je da omogući najbolji kvalitet kada je anatomska obuca u pitanju.

 

Šik anatomske papuče


Za sve one dame koje vole da budu moderne čak i kod kuće, Scholl obuća pripremila je posebno dizajnirane kucne papuce. Otkrijte posebnu mekoću stila Rachele papuča koji vam različitim dezenima, pažljivo biranim za vas ostavlja mogućnost veoma lakog kombinovanja. Platforma ove papuče je 35mm, što je čini jednim od naših najudobnijih modela. Zajedno sa Memory uloskom preraspoređuje pritisak na celo stopalo, te tako hodanje čini lakšim.

Za sve ljubiteljke nanula, Scholl obuca pripremila je poseban dizajn papuča. Ponosni smo na eleganciju i stil koji odišu iz naših Pescura Willow papuča. Savršene su tokom cele godine, jer iako su otvorene, imaju krzno koje će biti idealno tokom hladnijih dana. Dolaze kako u svetlijoj nijansi bež, tako i u sivom krznu.


Još jedan od modela koji je na sniženju i od koga nam je ostalo samo nekoliko brojeva jeste Janice model u kombinaciji sive boje i animal printa. Ova papuča odgovaraće svakom obliku stopala, s obzirom na to da ima gornji kaiš koji je u potpunosti prilagodljiv širini stopala. Visina papuče je 3 cm, što vam daje osećaj sigurnosti, stabilnosti i udobnosti.

Anatomska obuca neverovatno je važan deo naše svakodnevice. Neophodno je da ljudima u svojoj okolini podižemo svest o tome koliko je značajno nositi kvalitetnu anatomski oblikovanu obuću, pa tako i papuče, s obzirom na to da veliki deo svog života provodimo u kući. Ukoliko znate nekoga ko se muči sa bolnim i otečenim nogama, čukljevima ili urastanjem noktiju, savršeno je vreme da im poklonite Scholl obucu, jer, verujte nam na reč, biće vam vačno zahvalni. Anatomske papuce promeniće vaš život iz korena, a kada se jednom zaljubite u zdrav korak, nećete moći da zamislite povratak na staro.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter