Anatomske patike za sunčane prolećne dane
25.05.2021.

ANATOMSKE PATIKE ZA SUNčANE PROLEćNE DANE

Lepo vreme nam polako ali sigurno pristiže, a to znači da je idealan trenutak da svaki slobodan sat provedemo napolju, na svežem vazduhu. S obzirom na to da su zima i naši čuveni periodi lepe hrane prošli, vreme je da se aktiviramo i dodatno povedemo računa o svom zdravlju. Kvalitetna obuća je tu da bude podrška svakoj vašoj aktivnosti, bilo da je u pitanju trening u teretani, trčanje ili lagana šetnja. Scholl obuca kao i svake godine u ovo vreme predstavlja vam nove anatomske patike koje mogu biti idealne za šetnje, svakodnevne aktivnosti po gradu, ali i kao patike za trening.

 

Scholl patike iz nove kolekcije


Za sve ljubitelje Scholl sportskog stila, sa zadovoljstvom možemo predstaviti najnoviji model naše letnje kolekcije – Galaxy Sporty patiku. Vrlo elegantna i lepa patika, rađena po uzoru na svetske trendove, ali naravno sa jednim usavršenim dodatkom, a to je naš prepoznatljiv uložak. Model je dostupan u dve varijante – beloj sa zlatnim detaljima i teget sa roze detaljima. Ukoliko tražite udobne patike za trening, ovo je naša prva preporuka. Moderan dizajn ove patike odlikuje se mrežnim gornjim delom i suptilnim Scholl logotipom. Đon je geometrijskog profila, a talasasti motivi daju savršen izgled patici. Uložak je uklonjiv, pa ga vrlo jednostavno možete oprati kada god poželite. Patika je opremljena Scholl BIOMEHANICS® tehnologijom sa tri-planarnim sistemom koji poboljšava držanje stopala i položaj zglobova.

 

Koje probleme vam mogu rešiti anatomske patike?


Scholl patike idealne su za osobe sa proširenim venama, bolnim i otečenim nogama, kao i za osobe sa viškom kilograma. Scholl obuca dizajnirana je tako da anatomski uložak preraspoređuje pritisak prilikom hodanja na celu površinu stopala, te tako rasterećuje kolena i zglobove. Ukoliko vas muči neki od ovih problema, preporučujemo da pogledate naš model Free Style. Izuzetno prijatna i lagana patika, koja teži samo 140g, pa ćete imati osećaj kao da hodate bosi. Memory uložak je tu da doprinese udobnosti i vrlo se jednostavno vadi i pere. Elastični gornji deo patike se privija uz nogu i uz neosetnu težinu vam stvara utisak da ste bosi. Ovo je izuzetna patika za šetanje i odmor pri hodanju. Visina ovog modela je 30mm.

Još jedan model iz nove kolekcije koji je postao prava senzacija na svetskom tržištu jeste patika-papuča Jump. Gornji deo ovog modela je u mrežici sa umetcima sličnim koži u boji i kontrastnim ivicama. Uklonjivi uložak sadrži tehnologiju BIOMEHANICS® kоji poboljšava držanje i poravnanje stopala za ugodniju šetnju. Đon je izuzetno lagan i оtporan na klizanje.

 

Scholl patike za šetnju


Ukoliko ste ljubitelji sportske elegancije, svakako preporučujemo model Kia. Napravljen je od udobne elastomerne tkanine sa svetlucajućim umetcima, pa će savršeno ići kako uz trenerke, tako i uz letnje haljine. Visina patike je 40mm, što dodatno izdužuje nogu i celokupnu figuru tela. Scholl obuca zaista se trudi da u svojim modelima spoji udobnost i eleganciju, kako biste kupovinom jednog para obuće dobili sve što ste ikada tražili.

Mercurie je patika koja je sada već naša „standardna postava“ i model za koji smo dobili mnogo pohvala zadovoljnih mušterija. Idealna je za sve osobe sa problema u stopalima i zglobovima. Ukoliko prvi put kupujete anatomski oblikovanu obuću, savetujemo postepeno navikavanje na nju, jer je potrebno vreme da se noga navikne na pravilan hod. Uložak koji svaki od naših modela anatomskih patika poseduje idealan je za rešavanje problema sa stopalima i kičmom, ali i za prevenciju povreda skočnog zgloba, kolena i kuka.

Dakle, ukoliko tražite patike za trening, za šetnju, ili ste naprosto ljubitelj sportskog stila i veći deo dana provodite u sportskoj obući – možda je baš neki od naših modela idealan za vas. Celokupnu kolekciju proleće/leto možete pogledati OVDE.
 

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter