Baletanke i letnje cipele- idealna obuća za lake korake
21.09.2022.

BALETANKE I LETNJE CIPELE- IDEALNA OBUćA ZA LAKE KORAKE

Leti se najprijatnije osećamo kada nosimo udobnu, mekanu obuću od prozračnih materijala u kojem stopala dišu. Kožne baletanke i anatomske cipele su baš ono što vam je potrebno za udoban korak i odmorna stopala tokom celog dana hoda.

 

Scholl je tu da vam ponudi sve vrste modela obuće koja je moderna, udobna i nosi se u svim sezonama. Anatomska obuća prija našim stopalima i držanju tela, ali je važno i da gornji materijal bude kvalitetan da bi obuća bila izdržljiva.


Obuća koja se može nositi u svakoj prilici su definitivno baletanke i lagane anatomske cipele. Ženske baletanke i ove sjajne, lagane cipele, proizvode se u raznim bojama pa možete pronaći idealan model za svaku priliku.

 

Kožne baletanke i cipele– kvalitet i udobnost

Scholl kožne baletanke i cipele su pravi primer kako se može napraviti udobna, kvalitetna, anatomska obuća, a da pri tome bude lagana i izuzetno mekana.Na našem sajtu obratite posebnu pažnju na sjajne Carnia cipele. Ovaj model je nešto što dame obožavaju, posebno kada u letnjim danima odlaze na posao i žele da izgledaju elegantno i prefinjeno, uz svu udobnost koja im je potrebna.

 

Nekada su ih nosile Odri Hepbern, Brižit Bardo, a danas su Carnia cipele dostupne svima i mogu se uklopiti u svaku odevnu kombinaciju i svaki letnji dan.


Pored anatomskog đona i kože kao glavnog materijala, potrudili smo se da baletanke i letnje cipele imaju odličan oblik tako da pristaju svakom obliku stopala.

 

scholl cipele

 

AKITA balerina je idealno rešenje za svakodnevno nošenje u svim prilikama. Zahvaljujući SCHOLL MEMORY CUSHION ulošku koji se prilagodjava anatomskom obliku stopala i pomaže u preraspodeli pritiska na ceo djon,pružaju osećaj lakoće i prijatnosti. Ova udobna obuća je lagana, jedinstvena i idealna za savršeno kretanje i udobnost.


Ono što je karakteristično za naše kožne baletanke i cipele jeste i to što su one izuzetno otporne i neće se menjati. Ženske baletanke mogu da budu i neudobne tako da je važno odabrati modele koji savršeno pristaju nozi, imaju udoban đon i kvalitetan materijal gornjeg dela obuće.

 

Moderne baletanke i cipele u Scholl radnjama

Vodimo računa da damama učinimo svakodnevni korak lakšim i komfornijim, stoga smo pripremili baletanke i cipele koje su toliko lagane da se mogu poneti u ženskoj tašni kao rezervna obuća, i nositi svakodnevno, uvek i svuda.


Još jedan zanimljiv letnji model jeste i Akita balerina u silver varijanti. Ove ženske baletanke, koje koriste kvalitetno platno koje se poput marame obmotava oko stopala, obezbeđuju udobnost i stabilnost stopalu, ali sa dozom srebrnskastog sjaja koji će vas oduševiti. Izuzetno je važno da vaš izbor bude anatomska obuća koja ima kvalitetan đon za podršku pravilnom hodu, ali i da budu estetski prilagođene vašem ukusu.


Zašto je važno imati kvalitetne baletanke i cipele

Iako se letnja obuća nosi samo par meseci, važno je da bude kvalitetna da bi obezbedila hod bez ikakvih poteškoća. To je važno za svaki model koji se obuva pa i za ovu omiljenu žensku obuću. Sve počinje sa đonom koji treba da bude udoban, savitljiv i da apsorbuje udarce pri pokretima, da ne osećate podlogu po kojoj se krećete.


Kvalitetne baletanke i cipele su pravilna podrška kičmenom stubu, zglobovima i mišićima jer drže poziciju stopala na pravi način iako je ovo zapravo tanka obuća koja ima mekanu konstrukciju.


Jednom uloženo u kvalitetne baletanke će doneti i uštedu jer se neće oštetiti i postati neudobne nakon nekog vremena nošenja. Ako odaberete neutralnu boju moći ćete da ih uklopite sa raznim odevnim kombinacijama, ali treba imati i vesele, smelije boje koje su prava odlika leta. Zbog toga je teško posedovati samo jedan par.


Scholl ima kompletnu ponudu za celu porodicu i sve vremenske uslove. Svakako je tu i letnja obuća za dame, a baletanke su idealan model za leto i ranu jesen.


Na našem sajtu i radnjama potražite svoj idealan par. Kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći pri odabiru kvalitetne, udobne i anatomske obuće koju će vaša stopala obožavati.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter