EVO klompe – komfor bez premca za vaša stopala
29.03.2021.

EVO KLOMPE – KOMFOR BEZ PREMCA ZA VAšA STOPALA

Brz tempo života svakodnevno pred nas postavlja izazove koje je potrebno dostizati i prestizati. Kako bismo u svakom trenutku bili spremni na izazove koji nas očekuju, potrebno je da pre svega budemo zdravi i odmorni. Zdravlje stopala važan je segment celokupnog stanja našeg organizma, pa upravo zato se danas u glavnoj ulozi nalaze Scholl klompe EVO. Anatomske papuce svakako su uvek bile imperativ, a u vremenima kada radimo duple i troduple smene u apotekama, bolnicama, prodavnicama, pekarama, sve što je potrebno jesu jedne udobne klompe. Danas upravo o njima i govorimo.

 

Scholl klompe – sinonim za udobnost


Karakteristike svih modela Scholl klompi prvenstveno se ogledaju u vrhunskoj udobnosti, neprikosnovenom kvalitetu, kao i nezaobilaznoj estetici. U tom smislu, Scholl klompe imaju dugu tradiciju i njihova popularnost nikako ne opada, iako se na tržištu pojavljuje mnogo novih modela. Čuvene Scholl medicinske klompe dalje su simbol udobnosti. Od nekadašnjih neudobnih drvenih klompi, nastale su savršene anatomske papuce za sve uzraste. Naše Scholl klompe omogućavaju dugo stajanje, bez osećaja trnjenja nogu, stvaranja otoka, bola i generalno neugodnosti.

 

EVO klompe u svim bojama


Ukoliko je potrebno da damo definiciju udobne klompe, ona bi bila veoma kratka - Clog EVO! Ovo je model klompe sa uklonjivim memory uloškom koji smanjuje bol u nogama distribuirajući pritisak na veću površinu stopala i čini da vam hodanje bude lakše i prijatnije. Ovo je verovatno najlaganija klompa koju ćete ikada videti. Vrlo je fleksibilna sa detaljem gornjeg kaiša. Klompa EVO izrađena je od najkvalitetnije termoplastične gume, pa je samim tim antistatična i otporna na klizanje. Pogodna je za sve profesionalce koji su ceo dan na nogama.

Ove klompe vrlo često nazivaju i medicinske klompe, jer ih zdravstveni radnici obožavaju i veoma često nose. Međutim, dobro je poznato da je ovakav model klompi nezamenjiv u apotekama, prodavnicama, pekarama, mesarama, ali i u hotelima. Zaposleni hotela Hilton u Beogradu izabrali su naše udobne klompe da u njima provode svoje radno vreme. Dakle, ukoliko je vaše radno mesto takvo da većinu dana provodite na nogama, a u mogućnosti ste da nosite klompe, ovo je pravi model za vas.

 

Specifikacija EVO klompi

 

Ono što je važno naglasiti jeste da se EVO klompe izrađuju sa posebnom pažnjom, kako bi sve mere prevencije bile zagarantovane. Osim toga što ih kod nas možete pronaći u mnogo različitih boja, neke od osnovnih karakteristika ovog modela su:

  • Scholl EVO klompe mogu se sterilisati na temperaturi od 134 stepena celzijusa, dok se uložak može sterilisati na 120 stepeni, a mogu se, prema potrebi, prati i mašinski na temperaturi od 90 stepeni, te je stoga održavanje veoma jednostavno.
  • Pravljene su od visokokvalitetne termoplastične gume i predstavljaju sredstvo zaštite na radu drugog stepena, pa su ove medicinke klompe idealne za sva zanimanja.
  • S obzirom na činjenicu da su klompe sertifikovane kao Antitstatik i ESD, one se mogu kvalifikovati i kao anti-bakterijske, pa kao takve ne privlače dodatne čestice bakterija i nečistoća.
  • Ove klompe imaju širi gornji deo i inovativan đon za jedinstven osećaj tokom nošenja. Sa ovim modelom dozvolićete svom stopalu da diše, a svojim zglobovima daćete savršenu potporu koja im je bez premca potrebna.

 

Anatomske papuce predstavljaju tradicionalan model obuće, koji je uz inovativna Scholl rešenja postao ponovo aktuelan. Nekada su bile neizostavni deo opreme u okviru zdravstvenog sistema, a danas su rasprostranjene za lak korak u svim prilikama. Vaše čuvene medicinske klompe sada mogu biti mnogo lakše i „tiše“ uz Scholl. Crvena, pink, plava, bela, crna, ljubičasta, zelena – boju ćete morati da izaberete ipak vi, a izbor nije ni malo lak. Pošto smo se trudili da vam olakšamo korak, rešili smo da vam otežamo izbor boje. Hodajte zdravo, birajte Scholl!

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter