Filippa anatomske papuče ili sandale?
15.09.2021.

FILIPPA ANATOMSKE PAPUčE ILI SANDALE?

Ako bismo morali da izdvojimo jedan model iz čitave kolekcije proleće/leto, koji bi odgovarao baš svima, bez obzira na godine i priliku, onda bi to bio model Filippa. Klasika nikada ne izlazi iz mode, a Filippa dolazi u formi anatomske sandale, ali i papuče. U čemu je njihova razlika i da li razlike uopšte ima?

 

Ako bismo morali da izdvojimo jedan model iz čitave kolekcije proleće/leto, koji bi odgovarao baš svima, bez obzira na godine i priliku, onda bi to bio model Filippa. Klasika nikada ne izlazi iz mode, a Filippa dolazi u formi anatomske sandale, ali i papuče. U čemu je njihova razlika i da li razlike uopšte ima?

 

Filippa anatomske sandale


FILIPPA SANDAL je sandala sa kaišem opremljena tehnologijom BIOPRINT® ADAPTA, dizajnirana da drži stopalo u pravilnom položaju. Karakteriše je dvostruka kopča koja garantuje maksimalnu udobnost i jednostavan dizajn u savršenoj bež nijansi koja pruža bezvremenski stil. Ove anatomske sandale su veoma stabilne, jer vaše stopalo drže dva kaiša koji savršeno prijanjaju uz nogu. Kaiševi su dovoljno debeli da se neće usecati u vaše stopalo čak i ukoliko dođe do oticanja nogu. Ovaj model je podesiv i upravo iz tog razloga sjajan. Scholl obuca se već godinama trudi da ne zanemaruje sitnice koje su zapravo najvažnije kada je obuća u pitanju. Kopče su srebrne, nisu previše upadljive, a opet predstavljaju sjajan detalj. Obuvanje je veoma jednostavno i praktično, što Filippa modelu daje još jednu prednost. Ovaj model sandala idealan je kako za duge šetnje, tako i za letnje dane kada vam je udobnost na prvom mestu. Savršeno će se uklopiti uz lepršavu haljinu i bićete na visini zadatka gde god pošle!

 

filippa papuce sandale anatomska obuca scholl

 

Filippa anatomske papuče

 

Scholl obuca se trudi da sve svoje modele prilagodi različitim potrebama ljudi. Upravo iz tog razloga dizajnirali smo Filippa papuču. Ona takođe sadrži tehnologiju BIOPRINT® ADAPTA i ne odstupa od imperativa da drži stopalo u pravilnom položaju. Karakteriše je dvostruka kopča i zahvaljujući asimetričnom gornjem delu sa 3D reljefima sa unutrašnje strane stvara posebnu udobnost. Ovakav model anatomske papuce postao je trend ove sezone i zbacio sa trona japanke koje su dugo bile broj jedan kada je letnja obuća u pitanju. Prednost u odnosu na sandalu jeste taj što se lakše obuva, pa bi papuča možda više odgovarala trudnicama kojima nije uvek jednostavno da se saviju i zakopčaju sandalu.

Kada je u pitanju cena, oba modela su trenutno na sniženju i možete ih kupiti veoma povoljno. Sandala je nešto skuplja od papuče, ali je razlika zaista minimalna, shodno i razlici u dizajnu koji je neprimetan. Kada birate letnju obuću u koju ćete uložiti svoj novac, razmišljajte pre svega o dizajnu modela koji vam je potreban. Ne zanemarujte udobnost, ali ni boje. Vrlo često se zaletimo i kupimo papuče ili sandale u bojama koje se nikako ne slažu uz našu garderobu. Birajte polako i kupujte pametno! Scholl obuca vam je na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Kontaktirajte nas putem našeg kontakt centra ili nas pozovite na broj telefona 011 241 77 42. Naš tim je tu da vam pomogne u odabiru savršenog modela.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter