I moderno i udobno – Scholl anatomske papuče
30.06.2020.

I MODERNO I UDOBNO – SCHOLL ANATOMSKE PAPUčE

Verujemo da znate da je za naše zdravlje odnosno zdravlje naših kostiju i zglobova veoma važan pravilan izbor obuće. Od ranije je već poznato da je obuća od presudne važnosti za razvoj stopala, kao i nogu, kičme, te ukoliko pitate ortopede - njihov prvenstveni izbor je anatomska obuca. Ovo važi ne samo za decu kojoj se stopala tek formiraju, već i za odrasle koji su usled poslovnih obaveza i životnih navika dugo na nogama, bilo da često stoje ili šetaju.

 

Upravo će kvalitetna i udobna anatomska obuca, kakva je Scholl obuca, obezbediti stopalima idealnu potporu, lakoću, sigurnost i stabilnost pri svakom koraku, uz amortizovanje stresa i raspoređivanje pritiska na celo stopalo. Takva je sva Scholl obuca, s obzirom da je izrađena od najkvalitetnijih materijala i po najnovijim tehnologijama!


Međutim, danas je estetika više nego ikad u fokusu. Zato nam je važno da, kada biramo obuću koja će upotpuniti svaki naš stajling (pa i kod kuće), ona bude ne samo udobna kao anatomska obuca, već i moderna. A dolazi nam leto – vreme kada su papuče veoma popularne i nose se uz različite odevne kombinacije. Možda na prvu pomisao Scholl obuca i anatomske papuče ne bi bile vaš izbor... Ipak, ako mislite da je nemoguće spojiti urbano i udobno u jednom paru – naša online prodaja obuce će vas veoma brzo razuveriti u to! Scholl obuca prati trendove ne samo u smislu izgleda i izrade obuće, već i kada je u pitanju digitalna tehnologija putem koje smo našim vernim i potencijalnim kupcima omogućili da online prodaja obuce bude laka poput koračanja koje pruža naša anatomska obuca za zene, decu i muškarce.

 

Šta Scholl anatomska obuća ima što druge nemaju?


Kada se pomene anatomska obuca, verovatno su za većinu ljudi prva asocijacija udobne anatomske papuče i klompe koje uglavnom viđamo u bolnicama, apotekama,... I zaista, anatomska obuca je odavno izbor broj 1 lekara, farmaceuta i mnogih drugih profesija. Ovo ne treba da nas čudi, kada se uzme u obzir da anatomska obuca ima uložak koji se prilagođava stopalu i ravnomerno raspoređuje pritisak koji se stvara prilikom stajanja i šetanja, čime se sprečavaju različiti deformiteti stopala, proširene vene i drugi problemi sa kostima i zglobovima.


Scholl obuca nastala je još početkom XX veka i od tada ne prestaje da biva pojam za vrhunski kvalitet i udobnost. Kada se tome dodaju inovativne metode, savremena tehnologija i moderan dizajn koji prati modne trendove – dobijamo neodoljiv spoj kojim se odlikuje sva Scholl anatomska obuca za zene, muškarce i decu! Držeći stopala u pravilnom položaju i bez pritiska samo na jedan njihov deo, Scholl obuca će učiniti stajanje rasterećenim i bez bola, a korak lakim, sigurnim i stabilnim. Sada više ne morate brinuti o tome da li se naša radnja nalazi blizu vas i da li ćete moći kupiti svoj idealan par, jer online prodaja obuce putem našeg sajta pruža vam mogućnost poručivanja bilo kojeg modela iz našeg asortimana i dostave na kućnu adresu!

 

Zašto su Scholl anatomske papuče pravi izbor za vas?


Složićete se da papuče u zavisnosti od modela možemo da nosimo uvek i svuda – kod kuće, do radnje, na plaži, u parku, po kraju, ali i na posao, kao i za druženje sa prijateljima, porodicom,... Ipak, ako su papuče neudobne, nećemo baš dugo moći da izdržimo u njima, a učestalo nošenje neadekvatne obuće će ostaviti posledice po naše psihofizičko zdravlje. Ko je osetio nervozu i bol u stopalima, zna da to nije ni malo prijatno i zato radije birajte anatomske papuče koje se prilagođavaju stopalima. Uz pomoć Bioprint® ili pak Memory Cushion® i Massage tehnologije, Scholl anatomske papuče predstavljaju savršen izbor, a pristaju svakom obliku stopala.


U ponudi je veliki izbor različitih modela kako za žene tako i za muškarce, a samo neke od onih koje su veoma udobne, a ujedno prefinjene i elegantne su Sofia anatomske papuče sa tankim kaišićima i mašnicom (dostupne u srebrnoj i crnoj varijanti), zatim klasično-moderne Christy kožne papuče sa dva kaiša i uloškom koji ima masirajuće efekte, kao i Nives papuče sa petom visine 55mm u natural i plavoj boji napravljene od kože i antilopa, uz dodatak svetlucavih cirkona koji će vam dati dozu luksuza, a koje su izrađene prema najsavremenijoj Scholl tehnologiji gde se kombinuju dve tehnologije izrade uloška koji je moguće i menjati.


Dame koje vole urbane, a udobne papuče sigurno će voleti Scholl Sun i Scholl Pop anatomske papuče veselih i intenzivnih boja, dok muškarci mogu uživati u sportskim anatomskim papučama kao što je npr. model Nautilus u plavoj ili beloj varijanti, ili pak nešto prefinjenijim i elegantnijim anatomskim papučama poput crnog modela Gerry koji je sa dvostrukim kožnim kaišem, dok ergonomski uložak Bioprint® tehnologije u kombinaciji plute i gume omogućava pravilno držanje stopala, ublažavanje eventualnog bola i relaksaciju tokom koračanja.


Scholl anatomske papuče za žene i muškarce samo su deo asortimana koji nudi naša online prodaja obuce i zato je najbolje da posetite naš sajt i odaberete onaj par koji je u skladu sa vašim stilom i potrebama. Čekamo vas!


Autor teksta: Biljana Radojčić

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter