Idealan novogodišnji poklon za zaposlene
23.12.2022.

IDEALAN NOVOGODIšNJI POKLON ZA ZAPOSLENE

Vreme je darivanja i zahvalnosti. Dragi poslodavci, budite darežljivi i izaberite originalan novogodišnji poklon za zaposlene. Sada je pravo vreme za kupovinu najlepšeg dara koji će obeležiti kraj godine i zaposlenima pokazati koliko su cenjeni, kao i da su izuzetno važan deo vašeg poslovnog kolektiva.

 

Prema statistici, veliki broj zaposlenih radije bira prijatnu radnu atmosferu i mnogo produktivnije radi kada se oseća cenjeno i vrednovano na pravi način. Za vaše zaposlene, ovo je vrednije nego da imaju veći dohodak. Iskoristite ovaj period godine kao idealan za pokazivanje zahvalnosti jer adekvatni poslovni pokloni za Novu godinu usrećiće sve zaposlene i pokazati im da cenite njihovo zalaganje i trud koji ulažu.


Ako tražite najbolji poklon za zaposlene, Scholl obuća vam nudi jedinstvena i fantastična rešenja.

 

Kako se biraju novogodišnji poslovni pokloni?

Bilo da je reč o manjem preduzeću ili velikoj firmi, ideje za poklon mogu biti različite, od korporativnog materijala do skupih poklona koji često i nisu svrsishodni. Pokloni se biraju u skladu sa profesionalnom orijentacijom, afinitetima zaposlenih i slično.
Međutim, postoje afiniteti koji su nam svima zajednički, kao i pokloni koji su baš svima dobro došli, a to su:

 

  • Odmorne noge bez bolova
  • Zdrava kičma i koštano-zbglobni sistem
  • Sposobnost da stojimo dugo i obavljamo posao bez bola i umora

 

Mi vam nudimo rešenje za najbolji novogodišnji poklon koji rešava gorenavedene probleme!


Svakom zaposlenom ove godine kupite najudobnije medicinske klompe kao novogodišnji poklon ili deo većeg poklona. Takav poklon iznenadiće vaše zaposlene i izmamiti im osmeh na lice zasigurno, a evo i zašto.


Kupovinom adekvatne obuće za rad, svom zaposlenom pokazujete da najpre brinete o njegovom zdravstvenom dobru, da vam je važno da zaposleni svoj radni dan provodi u udobnoj obući i da kući odlazi bez osećaja umora i bola u nogama.

 

scholl poklon za zaposlene


Prava magija nastaje onda kada se udobna obuća obuje i sigurno je da će svaki zaposleni biti zadovoljan, srećan, a nadasve dirnut brižnošću koju ste pokazali.


U slučaju da vaši zaposleni rade na pozicijama koje podrazumevaju dugo stajanje (trgovina, magacinski rad, medicinska struka i slično) ovo je još posebniji poklon, ali i ako posao nije takav, najudobnija obuća za stajanje će prijati i u kancelarijskim uslovima i odmoriti umorna stopala od višesatnog rada u istom položaju.

 

Da li dobra ideja pokloniti anatomsku obuću?

Apsolutno da! Naša ponuda i program obuhvataju mnogo više od klompi pa su tu i muške anatomske papuče i program za muškarce, ali i anatomska obuća za žene pa ako znate šta je to što vole članovi vašeg kolektiva možete birati cipele, kućne papuče, a za dame cipele, mokasine ili neki drugi par obuće koji će im olakšati svakodnevno obavljanje posla i višesatno stajanje.


Rado ćemo vam pomoći u odabiru i objasniti prednosti naših modela što će svakako olakšati kupovinu i obezbediti da se svakoj osobi kupi odgovarajući par koji će obožavati.


Pokažite da brinete o svojim zaposlenima i kupite im anatomsku obuću visokog kvaliteta. U Scholl ponudi na raspolaganju vam je i obuća za dijabetičare, a kupovinom ovih modela pokazazaćete zaposlenima da brinete baš o svakom pojedincu unutar biznisa.


Ovakav poklon se ne kupuje tako često, a izuzetno je koristan jer obezbeđuje pravilnu podršku čitavom koštano-zglobnom sistemu.

 

Zašto je važno nositi anatomsku obuću?

Anatomska obuća ima posebno oblikovano gazište koje je prilagođeno pravilnoj podršci stopala tokom stajanja i hodanja.
Ovakvu obuću bi trebalo nositi tokom radnog vremena ali i tokom slobodnih aktivnosti jer sprečava nastanak problema, a pomaže i onda kada se neka stanja razviju i bol postane svakodnevan.


Kod nas nema kompromisa jer nam je na prvom mestu zdravlje naših klijenata, tako da će i vaši zaposleni, kupovinom Scholl modela, osetiti koliko ih cenite i kakav kvalitet želite za njih.


Scholl modeli su estetski vrlo interensantni pa su prigodni za nošenje u različitim prilikama, stoga ne brinite hoćete li pronaći obuću po individualnom ukusu svakog zaposlenog.


Poklon za zaposlene ne mora da bude monoton i jednoličan. Može da pokaže da brinete o svojim kolegama, da vam je stalo da se osećaju dobro i da zdraviji uđu u Novu godinu. Scholl je pravo mesto za kupovinu ovako posebnog božićnjeg i novogodišnjeg dara.


Pozovite nas ili posetite našu internet prodavnicu kako bismo zajedno odabrali odgovarajuće veličine i modele, rado ćemo vam pomoći da obradujete vaš kolektiv.


Podelite radost i brižnost u svom radnom okruženju, ove godine je Scholl obuća vaš Deda Mraz. Neka se svako oseti posebnim!


Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter