Kada kažeš leto, misliš udobna obuća
09.06.2020.

KADA KAžEš LETO, MISLIš UDOBNA OBUćA

Još malo i stiže nam leto – godišnje doba koje ne može da prođe bez nove odeće i bar jednog novog para obuće. Kako su većini žena omiljene sandale, u potrazi za svojim savršenim parom u stanju smo da obilazimo prodavnice obuće u nedogled. Potraga i isprobavanje može da traje čak i nekoliko dana (pa i nedelja), jer svi znamo da savršenu obuću čini ne samo atraktivan i moderan dizajn koji ćemo moći uklopiti u naše odevne kombinacije, već i preko potrebna udobnost i kvalitet, čime danas nažalost malo koji brend može da se pohvali.

 

Možda vam se čini da ovakav spoj karakteristika obuće gotovo i ne postoji, ali - da li biste se iznenadili kada bismo vam rekli da Scholl obuca nudi baš sve pomenute performanse i to na jednom mestu? U pitanju je naš sajt na kojem online prodaja obuce može znatno da skrati vreme vaše potrage za idealnim sandalama ili nekim drugim modelom, a s druge strane naša anatomska obuca za zene, decu i muškarce predstavlja upravo spoj vrlo moderne i kvalitetne, a ujedno najzdravije i najudobnije letnje obuće koja će sigurno zadovoljiti sve vaše kriterijume!

 

Zašto je Scholl anatomska obuća idealna za leto?


S obzirom da usled sunčanih i toplih dana leti češće volimo da budemo napolju, dane više provodimo „na nogama“, u šetnjama i drugim aktivnostima, te je od posebnog značaja da naša obuća bude istrajna, udobna i sačuva zdravlje naših stopala, a time i drugih delova tela. Ipak, udobnost ne treba da bude nauštrb elegancije i atraktivnog izgleda. Zato Scholl obuca osim kvaliteta može da se pohvali i time da prati modne trendove i potrebe savremenih žena i muškaraca. S toga predstavlja proveren izbor obuće za svaku priliku.


Anatomska obuca skrojena uz pomoć savremene tehnologije omogućava da Scholl obuca pristaje svačijem stopalu. Specijalan anatomski uložak prilagođava se obliku vašeg stopala, čime se amortizuje pritisak i rasterećuje telo, a koračanje postaje lako, sigurno, stabilno i bez bola. Takođe, Scholl obuca i Bioprint tehnologija kojom je stvoren anatomski uložak utiču na pravilno držanje stopala i fiziologiju pokreta, čime se sprečavaju različiti deformiteti stopala, kolena, kičme, kao i proširene vene i druge povrede i ozbiljna zdravstvena oboljenja. Zapamtite - da ne bi došlo do bilo kakve komplikacije ni sada ni kasnije tokom života, izuzetno je važno da odabrana obuća bude udobna i u skladu sa merama vašeg stopala. Ako do sada niste, predlažemo vam da ovog leta uživate u hodu po oblacima uz naše anatomske sandale.

 

Koje anatomske sandale odabrati?


Ukoliko volite elegantnu ravnu obuću, Sofia anatomske sandale sa tankim i mekim kaišićima i mašnicom dostupne su u dve varijante boja koje imaju laminantni efekat. U pitanju su crno-srebrne i srebrno-platinaste moderne anatomske sandale sa uloškom napravljenim u Bioprint®tehnologiji koja drži stopala u pravilnom položaju, mekim gumenim jezgrom u đonu i laganom plutom visokog kvaliteta, što sve zajedno pruža najudobniji osećaj pri koračanju.


Za dame kojima je flip-flop model sandala (poput japanki) omiljen, tu su Berry anatomske sandale u braon i crnoj nijansi. Jednostavne, a moderne, sa kopčom koja ima naš logo, Bioprint® tehnologijom, fleksibilne, lagane i udobne, sa prirodnom plutom i mekim gumenim uloškom, učiniće vaš hod stabilnim i gracioznim.


Romantične i prefinjene dame zavoleće na prvi pogled Colette anatomske sandale koje su veoma ženstvene, praktične i udobne. Ukrašene su dvostrukom obojenom satenskom pletenicom sa kamenčićima, dok je oko članka podesiva traka za lako obuvanje. Takođe obogaćena uloškom sa Bioprint® tehnologijom, čime se postiže efekat najveće udobnosti!


Christy crne anatomske sandale imaju karakterističan Scholl-ov stil, gornji deo od kože i sa dve čičak trake koje su na kraju ukrašene našim logotipom, a uložak je napravljen u skladu sa Memory Cushion® masažnom tehnologijom koja pomaže pri amortizaciji pritiska, prilagođava se stopalu i pruža savršenu udobnost.


Tu su i mnogi drugi modeli anatomskih sandala: ravne i sa visokom ili niskom petom, sportske i elegantne, a ono što je zajedničko svoj našoj obući svakako je vrhunski kvalitet i udobnost pri svakom koraku! Neke od njih su i na EXTRA sniženju, poput Air bag strap belih sandala, pa potražite svoj broj i idealan par što pre.

 

Šta još nudi naša online prodaja obuće?


Kada se pomene Scholl obuca već je jasno da je reč o svetski poznatom brendu koji čini anatomska obuca za zene, muškarce i decu, a osim udobnosti i kvaliteta – naša online prodaja obuce ukazaće vam i druge prednosti kupovine. Pre svega mislimo da mogućnost upoređivanja i odabira preko 40 različitih modela kada su u pitanju ženske anatomske sandale, a tu je i brojna druga anatomska obuca za svaku sezonu i priliku.


Takođe, naša online prodaja obuce nudi vam mogućnost poručivanja i dostave na željenu adresu, uz plaćanje pouzećem ili uplatnicom, te anatomska obuca sada može biti vaš izbor bez obzira na to što npr. u vašem mestu življenja fizički ne postoji Scholl obuca. Dostava je potpuno besplatna, što vam dodatno štedi novac.


Pronađite vaše savršene moderne i udobne anatomske sandale ili bilo koji drugi tip obuće i u samo par klikova – one će vrlo brzo krasiti vaša stopala!


Autor teksta: Biljana Radojčić


 

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter