Kako izabrati najbolje letnje papuče?
28.08.2019.

KAKO IZABRATI NAJBOLJE LETNJE PAPUčE?

Kupovina letnjih papuča je jedan od najlakših načina da upotpunite cipelar za ovu sezonu. I, zaista, prodavnice su pune najrazličitijih modela koji vas privlače svojim izgledom, ali, često, ne i kvalitetom. Izaberite najbolje za sebe i svoja stopala.

 

Kupovina letnjih papuča je jedan od najlakših načina da upotpunite cipelar za ovu sezonu. I, zaista, prodavnice su pune najrazličitijih modela koji vas privlače svojim izgledom, ali, često, ne i kvalitetom. Iako su dobar indikator stila i nepogrešivi pokazatelj ukusa, papuče vam mogu doneti i dozu nelagode, a, neretko, i bola. Do sada smo morali da biramo da li ćemo leti biti moderni ili će nam biti udobno. Kada je u pitanju Scholl obuca, više nemamo taj problem. Scholl obuca ima znatne prednosti u odnosu na letnje papuče raznih proizvođača. To su, pre svega, sledeće:

 

  • Anatomska obuća – zdravlje i udobnost stopala, a samim tim i celog tela je na prvom mestu u Scholl-u. Nošenje neudobnih papuča ima loše posledice na fizičko i mentalno zdravlje. U neudobnim papučama se osećate nervozno, umorno i deprimirano – ništa gore od odlaska na plažu ili obilaska znamenitosti u papučama koje žuljaju. Anatomska obuca Scholl-a čini obilaske plaža i gradova šetnjom po oblacima.
  • Moderna obuća – dizajneri u Scholl-u brinu o tome da pored udobnosti, letnja papuča bude modernog dizajna i aktuelnih boja lako uklopivih sa ostatkom vašeg letnjeg garderobera.
  • Obuća online – u korak s vremenom i brzim tempom života, i Scholl obuca se, osim u prodavnicama i apoteka, može kupiti u internet prodavnici. I kad su u pitanju muška i zenska obuca, online shop je uvek otvoren za razgledanje i kupovinu.

 

Kvalitetne papuče za plažu


Leto je i savršena prilika da prošetate do plaže. Međutim, često se dešava da u šetnju krećete u lošim papučama. Neudobne su, žuljaju, spadaju, odlepljuju se i najavljuju loš početak divnog, sunčanog dana. A sve se to moglo sprečiti da ste odabrali kvalitetnu i udobnu papuču, koja se brzo suši ili ima teksturu “efekta peska” za lako prianjanje kada su vam vlažne noge. Anatomska obuca može biti i papuča za plažu. Bilo da je u pitanju muška ili zenska obuca, online shop nudi veliki izbor modela i boja papuča za plažu kao što su sledeće npr:

 

Letnje papuče za šetnju gradom ili šoping


Kada želite da prošetate svojim gradom ili upoznate ulice nekog novog grada i usput kupite nešto za uspomenu, potrebne su vam papuče koje predstavljaju jedinstvo forme, funkcije i mode kako biste se osećali prijatno, udobno i u trendu. Mi vam predlažemo da to bude anatomska obuca iz ovogodišnje kolekcije. Sledeća obuca online je dostupna u našem shop-u:

 

Ako se spremate za plažu, more i duge letnje šetnje, obavezno potražite model koji vam najviše odgovara u našoj internet prodavnici. U Scholl-u je obuca online dostupna 24/7. I ne zaboravite: kvalitetna letnja papuča je preduslov za pravilno držanje, dobro raspoloženje i samopouzdanje.

 

Za sve druge savete i preporuke stojimo vam na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter