Kako izabrati najbolju obuću za prelazno vreme
18.10.2019.

KAKO IZABRATI NAJBOLJU OBUćU ZA PRELAZNO VREME

Prelazno doba godine je uvek problematično kada je u pitanju obuća i garderoba. Problem sa garderobom može da se prevaziđe slojevitim oblačenjem, ali problem obuće je malo ozbiljniji. Na svu sreću, tu smo mi da vam predložimo par modela koje u ponudi ima naša Scholl obuca i koji se mogu sjajno kombinovati sa jesenjom garderobom.

 

Prelazno doba godine je uvek problematično kada je u pitanju obuća i garderoba. Problem sa garderobom može da se prevaziđe slojevitim oblačenjem, ali problem obuće je malo ozbiljniji. Na svu sreću, tu smo mi da vam predložimo par modela koje u ponudi ima naša Scholl obuca i koji se mogu sjajno kombinovati sa jesenjom garderobom.

 

Scholl obuca – sinonim za udobnost


Tvorac ovog brenda je podredio svoj rad ideji da obuća koji pravi treba da usrećuje ljude i da im pruža zdravlje i udobnost. Osnivač kompanije je bio lekar i čitav život je radio na istraživanju stopala, njegovih anatomskih i biomehaničkih karakteristika. Obuća koju je kreirao zahvaljujući svojim saznanjima je bila u potpunosti prilagođena obliku i anatomiji stopala, pružajući mu podršku tako da tokom hoda bude u idealnom položaju. Ergonomski dizajnirani ulošci koje u sebi ima Scholl obuca štite i čuvaju zdravlje stopala, ali i kičme i celokupnog tela.


Danas Scholl obuca nije samo sinonim za udobnost veći za stil, jer njeni tvorci prilikom dizajniranja prate najpopularnije modne trendove. Zbog naše posvećenosti željama i potrebama naših kupaca, scholl je prvensteno anatomska ali i moderna, savremena obuca. Online prodaja omogućila nam je da se približimo našim kupcima i ponudimo im kvalitetnu i modernu obuću.

 

Zenske cizme za prelazni period


U poslednjih nekoliko sezona izuzetno je popularan jedan model obuće a to su kratke čizme. Kratke zenske cizme su relativno brzo postale neizostavan komad obuće. Njihova velika prednost je što su izuzetno prilagodljive različitim stilovima ili prilikama za koje se oblačite. Bilo da želite da postignete strogi poslovni ili pak opušteni- kežual stil, kratke zenske cizme su dobar izbor za vas. Mogu da budu ravne, sa štiklom koja može biti kraća ili viša, deblja ili tanja ili pak puna, ortopedska. Na našem sajtu možete pronaći dosta modela kratkih čizama, pa vam savetujemo da pogledate kako izgleda naša obuca. Online možete i poručivati modele po želji,i plaćati karticom ili pouzećem.

 

Kiša više nije bauk


Definitivno naš omiljeni model, Eve elegantne gumene čizme su pravi must have komad svake dame. Svedenih elegantnih linija, sa đonom koji sprečava klizanje po mokrom asfaltu, duboke do članka, sjajne i efektne, ove čizme imaju mogućnost da se savršeno uklope u svaki outfit. Ono što je najbolje kod njih jeste da ne izgledaju poput većine gumenih čizama, široko i nezgrapno, već savršeno pristaju stopalu i članku noge.

 

Elegancija i udobnost


Mi smo poznati po tome što ne pravimo kompromise. udobnost ali i stil su karakteristike naših cipela. Više ne morate da se odričete nošenja štikli da bi vašim stopalima i vama bilo udobno. Možete biti na visokim štiklama a da vaša stopala i kičma ne trpe zbog toga. Naši modeli poput Orelle plavih čizama se perfektno mogu uklopiti u biznis stil. Ovaj model zbog boje može da bude dobar izbor uz džins, pantalone ili suknje. Imamo ga i u braon boji. Još jedan elegantan model su Adhare 2.0 sive čizme. Ovo su zenske cizme koje se sjajno uklapaju uz gotovu svu garderobu, a imamo ih u sivoj i crnoj boji.


Ako ste pak ljubitelj ravne obuće pogledajte naše Rudy kožne čizme, zumbane krem gležnjače od najudobnije mekane kože, sa đonom od kuvane gume koji pruža potrebnu stabilnost. Ili možete da se počastite jednim večnim klasikom - crnim, plitkim, ravnim gležnjačama koje će svojom svedenošću mogu da se uklope u svaku odevnu kombinaciju.


Svi modeli koje u imamo u ponudi su kreirani sa posebnom pažnjom, udobni, moderni a ipak vanvremenski. Naš imperativ je vaše blagostanje, pa zato vas pozivamo da otkrijete kakva je naša obuca. Online kupovina naših modela je najlakši pud do vaših cipela iz snova.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter