Kako izabrati obuću za poklon?
10.01.2020.

KAKO IZABRATI OBUćU ZA POKLON?

Odabir poklona ume da zadaje prave glavobolje. Nedostatak slobodnog vremena i velike gužve, utiču na to da najčešće posežemo za standardnim poklonima kao što su odevni predmeti ili kozmetika za gospodu, buket cveća ili parfem za dame. 
Da li poklon predstavlja samo znak pažnje ili govori nešto više od toga?

 

Odabir poklona ume da zadaje prave glavobolje. Nedostatak slobodnog vremena i velike gužve, utiču na to da najčešće posežemo za standardnim poklonima kao što su odevni predmeti ili kozmetika za gospodu, buket cveća ili parfem za dame.
Da li poklon predstavlja samo znak pažnje ili govori nešto više od toga?


Neobicni pokloni mogu da budu pravi izbor kada je potrebno pokazati nekome koliko vam znači. Potrebno je samo malo mašte kako bi odstupili od uobičajenih i jednostavnih poklona.

 

Scholl obuća - poklon koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim


Kada je u pitanju izbor poklona, svakome od nas je bitno da istinski obradujemo i impresioniramo osobu kojoj je namenjen. Neobicni pokloni uvek imaju skrivenu poruku. Jasan su pokazatelj koliko nam je neko poseban, bitan, dragocen kao i koliko ga poznajemo. Neobicni pokloni su pravi izbor kada želite nekoga da fascinirate, obradujete i jasno mu stavite do znanja koliko vam je stalo do nje. Scholl obuca je baš takav poklon. Osim toga što je anatomska obuca, koja pruža maksimalnu udobnost, svaki model odiše posebnom elegancijom i prefinjenošću. Izrađena je od pažljivo biranih kvalitetnih materijala, vodeći pri tome računa o zdravlju i udobnosti stopala.

 

Kako izabrati par koji bi bio idealan baš za nju?


Da li ste od jedne dame ikada čuli da ima previše obuće u njenom cipelarniku? Iako su cipelarnici prepuni, damama uvek fali bar još jedan par obuće. Zamislite izraz njenog lica kada ugleda prelep par cipela.


Novi par cipela je uvek idealan poklon za jednu damu. Tome će se sigurno obradovati. Ne samo što je nesvakidašnji, originalan, poseban, veoma je i praktičan i sa posebnom pažnjom odabran.


Ali koji model odabrati? Šta će se to baš njoj dopasti? Šta će je očarati?


U našoj online ponudi prikazan je širok asortiman modela koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse vaših dragih dama.


Naša preporuka su Lidean braon čizme - anatomska obuca sa specijalnim ulošcima koji pružaju osećaj udobnosni i idealne su za odlazak na kafu sa prijateljicama. Takođe u našoj online ponudi nalazi se obuca koja je adekvatna i za one dame koje preferiraju elegantniji stil oblacenja. Rubra crne čizme odišu posebnom elegancijom i pogodne su za hladnije dane.


Neobicni pokloni kao sto je Scholl obuca ulepšaće dan svakoj dami i veoma je razveseliti.

 

Obuća kao idealan izbor poklona za njega


Većina muškaraca je nesigurna u obabiru obuće, pa često dobijemo poruku sa slikom cipela i propratnim pitanjem: “Šta misliš o ovom paru?” Muškarcima je pre svega bitna udobnost obuće tako da je anatomska obuca pravi izbor.


Zašto ga ne biste iznenadili i kupili mu Scholl obuću? Jer obuća koja zadovoljava njegovu potrebu za udobnošću, a dopada se i vama savršen je izbor, zar ne?


Na našem sajtu u online ponudi nalazi se veliki izbor različitih modela i sigurni smo da ćete pronaći perfektnu, komfornu obuću za njega.


Našu preporuku su svakako Fedro lanser crne cipele, koje su pre svega anatomska obuca pogodna za svaku priliku. Ukoliko niste baš raspoloženi za kupovinu cipela možete se odlučiti i za Astilbe man kožne papuče, koje će se pobrinuti da vašem dragom bude udobno koračanje i kroz topli dom.
Osim što ćete obradovati vašeg dragog ovakvim izborom, pobrinućete se da hoda sigurno, zdravo i udobno.


Ukoliko birate poklon za dete iz vaše okoline, pored neke igračke mogli biste pokloniti i neki par papuča koji se u nasoj online ponudi trenutno nalazi na velikom sniženju.


Obuća kao izbor poklona je više od malog znaka pažnje. Zato odvojite malo vremena i u našoj širokoj ponudi nađite savršen par za nekoga ko je vama bitan.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter