Klompe - obuća za višesatno stajanje bez bolova u nogama
19.10.2022.

KLOMPE - OBUćA ZA VIšESATNO STAJANJE BEZ BOLOVA U NOGAMA

Ujutru vam se ne ustaje iz kreveta kada pomislite da treba da provedete po nekoliko sati na poslu u stajaćem položaju. Umor, bolna stopala i napetost u celom telu naterali su vas da isprobate razne obloge, meleme, kreme, i ništa nije pomoglo.

 

Ulaganje u pravu obuću može upravo biti rešenje za kojim tragate, a mi preporučujemo da isprobate Scholl klompe. Cena modela je u skladu sa kvalitetom koje pružaju i očekivanim dugoročnim benefitom po vaše zdravlje.

Proizveli smo za vas najudobnije medicinske klompe, a na koji način one spasavaju vaša stopala, brinu o zdravlju i čine da odmorni i sa elanom odlazite na posao, otkrivamo u nastavku teksta.

 

School medicinske klompe

Naš najprepoznatljiviji i, među medicinskim osobljem, najpoznatiji model su svakako CLOG S Superkomfort klompe. Cena ovaj model svrstava u skuplje artikle iz ove kategorije proizvoda, ali s razlogom. Jednostavnog je i klasičnog dizajna, sa drvenim anatomski oblikovanim uloškom i širine takve da stopalo može da diše. Ovom osećaju doprinosi i gornji sloj koji je izrađen od prirodnog materijala, tako da noga dobija upravo ono što joj je potrebno: stabilnost prilikom koračanja, ali i komfor koji će vam omogućiti da u ovom modelu provedete i po više sati.


Clog Backguard Scholl su kožne klompe lagane za obuvanje zbog svog širokog otvora. Anatomski uložak će pomoći da se težina tela ravnomerno rasporedi na celo stopalo. Zato se nemojte iznenaditi ako, dok ih nosite, imate osećaj kao da hodate po oblaku. To je razlog zašto ovaj model preporučujemo ne samo medicinskim radnicima, već svima koji provode sate stojeći.

Ono što modele Clog čini jedinstvenim jeste da su izrađene od antibakterijske gume koja bez problema podnosi pranje u veš mašini na visokim temperaturama. Složićete se da ovo nije karakteristično za obuću lošijeg kvaliteta i da ne biste tako lako odlučili da u veš mašinu ubacite svoj omiljnei par klompi I operete ih na visokoj temperature bez bojazni od deformisanja. Ali Scholl nastoji da pomera granice i zato biramo visokokvalitetnu gumu koja, nakon višesatnog nošenja, može u potpunosti da se steriliše. Kad dođete s posla, jednostavno ih ubacite u bubanj i budite uvereni da ste otklonili 100% bakterija sa svojih klompi.

 

scholl clog klompe

Scholl Racy spadaju u trenutno jedan od naših najprisupačnijih modela, zbog čega vam i skrećemo pažnju baš na ove klompe. Cena po kojoj se trenutno prodaju je više nego povoljna, posebno ako se uzme u obzir da je i ovo anatomski oblikovana obuća izrađena od prirodnih materijala.


Klompe duginih boja

Naši Evo i Evo flex modeli zajedno dolaze u čak osam prelepih boja. Ali dopadljiv i moderan izgled ove obuće nije njihova najbitnija karakteristika, već je to izuzetna udobnost.


Klompa Evo ima uložak od memorijske pene koji omogućava da se težina celog stopala ravnomerno distribuira, a sam uložak se prema potrebi može ukloniti. Zbog materijala od kojeg je izrađena otporna je za na klizanje, veoma lagana za nošenje i savitljiva prilikom kretanja.


Dakle, sadrži sve ono što vam je potrebno ukoliko vaš posao zahteva višečasovno stajanje ali i povremeno kretanje.
Evo flex je naš noviji proizvod koji tehnologiju izrade nasleđuje od Evo klompe, ali ide i korak dalje. Kod ovog modela moguće je kaiš prebaciti unazad i time jednim jednostavnim pokretom transformisati klompu u patiku. Tako praktično dobijate 2 u 1 obuću!

 

Scholl kožne klompe

Naše najudobnije medicinske klompe izrađene su od kože, a ovde ćemo vam predstaviti još dva sjajna modela.

New Bonus klompe su u potpunosti izrađene od kože. Ako ste ceo dan na nogama vaša stopala će vam biti zahvalna, jer će upravo u ovom modelu moći da dišu.

Na kraju pozivamo vas da za svoja stopala izaberete ono najudobnije. Medicinske klompe su odlično rešenje, ali vas podsećamo da smo na naše tržište pored medicinskih, doneli i druge modele ovog tipa obuće koji će vas, uvereni smo, oduševiti.

Pogledajte ponudu na sajtu i jednom zauvek rešite problem umornih stopala.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter