Koje su najudobnije papuče za posao?
21.04.2023.

KOJE SU NAJUDOBNIJE PAPUčE ZA POSAO?

Ako volite papuče, najbolja vest koju vam radno okruženje može preneti jeste da u papučama možete doći na posao. Nisu svi modeli papuča poželjni uz profesionalnu odevnu kombinaciju, ali Scholl papuče jesu, i to ne samo po dizajnu i izgledu, već na pravom mestu po udobnosti i benefitima za zdravlje vaših nogu. Pogledajte koje su to najudobnije papuče za posao koje će vam olakšati ovo leto, naravno, ukoliko vam radno mesto to dozvoljava.

 

Najudobnije papuče – osobine

Nikad ne trebalo da biramo između lepog dizajna i udobnosti kad je bilo koja obuća u pitanju. Postoji uverenje da su papuče najnezdravija vrsta obuće, ali to važi samo u slučaju ako ih kupite kod neproverenog proizvođača. To nikako ne bi trebalo da radite budući da je u pitanju vaše zdravlje. Udobna obuća poput Scholl obuće čuva vaša stopala i kičmu i napravljena je od najkvalitetnijeg materijala, te se noga ne znoji.


Pored toga, kvalitetna obuća ne pravi žuljeve, nije je potrebno prethodno razgaziti, već je odmah spremna za akciju i sve izazove koje pred nju postavite. Scholl papuče su sve što od obuće možete da poželite. One su dizajnirane prema poslednjoj modi, ali nikako na uštrb kvaliteta i udobnosti. Scholl papuče su anatomske, prilagođavaju se vašem stopalu, ali ga drže u pravilnom položaju, te nema bolova, bilo kakvih povreda i deformiteta stopala koji su česti pri nošenju nekvalitetne i neadekvatne obuće.

 

Najudobnije papuče za nogu

Ako je sunce jako, a vaš posao vam dozvoljava da budete u papučama, onda je nošenje ove obuće najpametniji izbor za koji ste mogli da se odlučite na radnom mestu. Evo naših predloga papuča koje su idealne za dug dan na poslu:

 

  • Tangor konjak –najudobnije muške papuče, kao stvorene za svaku priliku. Osim što su anatomske, njihov lep dizajn uklopiv je i za poslovne prilike. Odlično idu uz neke teksas pantalone ili, pak, lanene i belu košulju. Noge će vam na kraju dana biti odmorne, a vaš stil besprekoran.

Tangor konjak muske papuce.

  • Tymeg papuče – uz ovaj muževni model nećete osetiti nikakav napor u nogama, bilo da vaš posao zahteva višesatno stajanje ili neprekidnu akciju. U poređenju sa vašim kućnim papučama, iznenadićete se kad vidite da nema nikakve razlike, jer uz atraktivan dizajn, Scholl garantuje i izuzetan kvalitet i komfor. Sjajno idu uz sve, a budući da su diskretne, odlično se uklapaju uz neki ležerniji poslovni look.

Tymeg muske crne papuce.

  • Gabriel papuče – su pravi primer sportske elegancije i idealne za muškarca od akcije. Poseduju jastučiće od mekane i prozračne zrnaste kože, izuzetno udobnog materijala koji vam neće zadati plikove. Đon je veoma izdržljiv, a materijali toliko prijatni da će vam i po najtoplijem danu stopala ostati netaknuta.

Gabriel crne muške papuce.

  • Bali Band papuče – biti poslovan ne znači isto što i biti dosadan. Zato, drage dame, ako želite nešto ultramoderno, a opet profesionalno, ove papuče su pravi izbor za vas. Robusne papuče, papuče sa glomaznim đonom, nosiće se i ovog leta, kako kažu modni sluhisti. Udobne i moderne, ove papuče poseduju debeli kaiš koji osigurava prianjanje i daje stabilnost. Visina pete iznosi idealnih 55mm, što ide u prilog vašem zdravom držanju.

Bali Band ženska crna papuča sa platformom.

  • Camaiore Cross papuče u roze - zlatnoj boji – zlatna boja je uvek in kad su letnji meseci u pitanju, a rozikasti odsjaj taman će je toliko pripitomiti i učiniti ove papuče prikladnim za posao. Osim što su trendi, ove papuče su i preudobne, budući da poseduju Scholl Memory Cushion medicinski uložak koji se prilagođava obliku stopala, drži ih u pravilnom položaju i apsorbuje udarce tokom hodanja.

Camaiore Cross roze zlatna papuča za žene.

  • Ravello papuče –samouvereno vladaju modnim pistama, pa zašto ne bi i vašim radnim prostorom. Ravello ženske papuče u crnoj boji i sa efektnom elegantnom šnalom pravi je primer ove danas najmodernije papuče. Osim što su ultramoderne, ove Scholl papuče su i veoma udobne, te nema zamora i opštepoznatog bola u nogama svojstvenog neadekvatnoj obući.

Ravello crne ženske papuče.

 

Ako želite da izgledate profesionalno, ali ne i monotono, birajte Scholl kao garanciju udobnosti i stila.

 

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter