Kolekcija jesen/zima 2019/20.
25.10.2019.

KOLEKCIJA JESEN/ZIMA 2019/20.

Kako je jesen već odavno stigla tako je i došlo vreme da pređemo na jesenju obuću. Početak modne nove sezone doneo je mnoštvo novih zanimljivih modela kada je u pitanju zenska obuca. Online shop našeg brenda je takođe osvežen novim i zanimljivim modelima. Scholl obuca je prvenstveno anatomska obuca, koja kao takva prvenstveno nudi udobnost, a potom i kvalitet.

 

Kako je jesen već odavno stigla tako je i došlo vreme da pređemo na jesenju obuću. Početak modne nove sezone doneo je mnoštvo novih zanimljivih modela kada je u pitanju zenska obuca. Online shop našeg brenda je takođe osvežen novim i zanimljivim modelima. Scholl obuca je prvenstveno anatomska obuca, koja kao takva prvenstveno nudi udobnost, a potom i kvalitet.

 

Ženska obuća – online shop sa vrhunskim izborom modela


Naš brend je u nameri da dopre do svojih kupaca i ponudi im svoje proizvode krerao svoju internet stranicu. S obzirom na to da anatomska obuca nije dostupna po klasičnim radnjama u kojima se prodaje obuća, a da potreba za udobnom, sigurnom i lepom obućom uvek postoji, mi smo odlučili da napravimo online prodaju naših modela. Scholl obuca je tako postala dostupna svima, na naše i vaše veliko zadovoljstvo.

 

Sjajna obuća, online izbor za vas


Na našoj internet stranici možete pronaći preko trista ženskih modela različitih vrsta obuće: čizama, cipela, sandala, papuča, itd. svih mogućih oblika, modela u kojima dolazi zenska obuca. Online shop možete pretraživati i unošenjem karakteristika obuće koju bi voleli da kupite kao što su: boja, veličina, vrsta uloška itd., kako bi što lakše i brže pronašli ono što vas zanima.

 

Noviteti u našoj ponudi


Za sve one koji su voljni da obnove svoj cipelarnik ove jeseni, a u potrazi su za udobnošću koju nudi anatomska obuca predlažemo da pogledaju naš izbor modela.


Cipele su opsesija svake žene, kažu da nikada ne možete imati previše cipela, a mi ćemo biti slobodni da kažemo da nikada ne možete imati previše scholl cipela. Progledajte naše modele i sugurni smo da ćete pronaći izvrstan izbor cipela za jesenju sezonu.


Model koji je nama posebno drag je Julie cipela na štiklu. Ovo je klasični model salonki na nisku štiklu, nosiv u mnogim prilikama jer se lako kombinuje sa različitom garderobom. Ove cipele imamo i u crnoj i tamno plavoj – teget boji. Cipele na prstima imaju elegantnu zlatnu kopču koja doprinosi njihovoj efektnosti. Peta je deblja, visine 4cm što govori o njihovoj stabilnosti i udobnosti. Ovo je cipela u kojoj možete hodati ili stajati ceo dan a da to ne ostavi posledice po vaše noge.


Ukoliko pak niste ljubitelj štikli scholl obuca za vas ima Melodie ravne plave kožne cipele. I ovo je jedan od vanvremenskih modela, izrađen od mekane kože, prilagođava se vašem obliku noge ali i vašem stilu i potrebi da uvek budete u trendu.


Zima i sneg više nikada neće biti bauk ako vaša stopala ušuškate u naš novi model gumenih čizama – Vestmann crne kratke čizme zaštitiće vas od hladnoće i vlage, a učiniti da hodate kao po oblacima. Ovaj model ima mogućnost sužavanja oboda čizme koji će osigurati da sneg, bljuzgavica i hladan vazduh budu daleko od vaših nogu.


Za one dame koje vole obuću na platformu tu su naše fenomenalne Lidean čizme. One dolaze u bež, crnoj i braon boji. Napravljene su od prevrnute kože a imaju anatomski uložak koji se prilagođava vašem stopalu i garantuje udobnost po kojoj je i poznata scholl obuca. Ili pogledajte naše Belmes crne čizme koje imaju nižu platformu, izrađene su od najkvalitetnije kože i plene svojom jednostavnošću i svedenošću.


Svi naši modeli čizama su napravljeni tako da osiguraju vašu bezbednost na ledu i na svim klizavim terenima, kišnim uslovima itd. 


Ukoliko ranije niste imali prilike da nosite našu obuću savetujemo vam da odmah sebe počastite nekim od naših novih modela, kupite i otkrijte novu dimenziju udobnosti koju nudi scholl zenska obuca. Online shop za vas ima zaista bogatu ponudu modela cipela i čizama koje su kreirane sa ljubavlju i velikom posvećenošću zdravlju i komforu naših kupaca. 

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter