Kvalitet na prvom mestu – muške kućne papuče
03.11.2021.

KVALITET NA PRVOM MESTU – MUšKE KUćNE PAPUčE

A sada su došle na red muske papuce. Pomenuli smo već da ćemo vam bliže predstaviti nove, kao i redizajnirane stare modele, pa je sada pravo vreme da to obećanje i ispunimo. Ove sezone izdvajamo 4 modela dostupna u nekoliko različitih klasičnih boja, pa smo sigurni da će svaki muškarac pronaći nešto za sebe, a svaka žena idealan poklon za svoje jače polovine.

 

Dobro poznati model Brandy


Brandy je muški model Scholl papuce koji odgovara svakom ukusu. Idealan je za muškarce koji se drže klasičnog stila i za one koji vole da budu u toku sa najnovijom modom. Topli, mekani gornji deo od mikrovlakana u jednoj boji obogaćen je kontrastnim konturama koje daju dodatni pečat.

 

Lagan je, fleksibilan i ima uložak od plute i gume koji se može ukloniti, kao i Scholl Bioprint® tehnologiju koja pomaže u održavanju stopala u pravilnom položaju. Ove godine model Brandy dostupan je u crnoj i braon boji, pa smo sigurni da će biti jedan od najprodavanijih ove sezone kada su Scholl papuce u pitanju.

 

muškarac-sedi-i-uživa


Felce kućne papuče


Cenovno i kvalitetno istog ranga, rame uz rame sa Brandy modelom stoji Felce. Felce model predstavlja sinonim za fleksibilnost kada su muske papuce u pitanju. Gornji deo modela napravljen je od mikrovlakana i obogaćen elastičnim bočnim umetcima kako bi se osigurala najveća udobnost.


Uložak se veoma jednostavno može ukloniti. Štaviše, Felce ima uložak od plute i gume koji je posebno dizajniran da pomogne u održavanju stopala u ispravnom položaju zahvaljujući Scholl Bioprint® tehnologiji.

 

Još jedna prednost ovog modela jeste ta što ima đon otporan na klizanje. Ovaj model dostupan je u dve prelepe boje – plavoj i sivoj, pa sada već imate čitav dijapazon različitih boja koje bi mogle biti idealne za vas, ili možda kao poklon.

 

Novost kod nas – Amiata model


Amiata je novitet kada su Scholl papuce u pitanju. Ovaj prelepi model klompe je super podesiv zahvaljujući laganoj i fleksibilnoj traci, a onda i kopči. Njegov uložak od plute i gume posebno je dizajniran da pomogne u održavanju stopala u najzdravijem položaju zahvaljujući Scholl Bioprint® tehnologiji, kao i svi Scholl modeli.

 

Ovaj model je definitivno nešto sa čim ne možete pogrešiti. Idealan je kako za malo mlađu, tako i za onu malo stariju gardu. Ove Scholl papuce odgovaraće svima i odavaće utisak zrelosti, muževnosti i stila.


Jednostavnost pre svega - Boris


Boris muske papuce su jednostavne, mekane i pre svega udobne - savršen saveznik da se udobno osećate dok ste kod kuće! Njegov đon je super fleksibilan i lagan, dve elastične bočne trake na gornjem delu znatno olakšavaju obuvanje.

 

Štaviše, uložak sa Scholl Memori Cushion® tehnologijom prilagođava se obliku vašeg stopala i pomaže u preraspodjeli pritiska po celom stopalu, ostavljajući vam osećaj lakoće. Boris ove sezone dolazi u dve nijanse – plavoj i sivoj, sa suptilnim detaljima i reljefima.

Ukoliko želite za sebe nešto kvalitetno – birajte Scholl. Muške kucne papuce savršen su poklon bilo za rođendan, godišnjicu ili predstojeće novogodišnje preznike, stoga počnite na vreme da razmišljate o modelu i boji. Mi smo tu da vam pomognemo u odabiru. Kontaktirajte nas ili nas posetite u radnjama da zajedno odaberemo najbolje za vas!
 

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter