Mit ili istina: Da li cipele na štiklu mogu biti udobne?
12.12.2018.

MIT ILI ISTINA: DA LI CIPELE NA šTIKLU MOGU BITI UDOBNE?

Dame ih rado nose, a muškarci vole da vide svoju dragu na visokim potpeticama. Vizuelno izdužuju figuru, ali i nogu. Međutim, kada su neudobne, tada nastaje problem. Otečeno stopalo, bol u prstima, žuljevi… Samo žene znaju kakve ih sve muke mogu zadesiti ako su im cipele na štiklu neudobne. 

 

Dame ih rado nose, a muškarci vole da vide svoju dragu na visokim potpeticama. Vizuelno izdužuju figuru, ali i nogu. Međutim, kada su neudobne, tada nastaje problem. Otečeno stopalo, bol u prstima, žuljevi… Samo žene znaju kakve ih sve muke mogu zadesiti ako su im cipele na štiklu neudobne.


Da li obuća sa visokim potpeticama može da bude udobna često je dilema svih dama koje kreću u potragu za štiklama.

 

Zenske cizme na štiklu mogu da budu udobne, cipele, kao i sandale sa visokom potpeticom takođe. Potrebno je samo da se poslužite malim trikovima prilikom kupovine i vaše cipele na štiklu vas neće izneveriti.

 

Nije mit da se možete osećati prijatno dok hodate na štiklama


Zaista nije. Evo i zbog čega. Zenske cizme sa visokom potpeticom svaku figuru čine ženstvenijom u trenu.

 

Većina žena prilikom kupovine izabere pogrešan broj i onda nastaje problem. Ne treba birati niti manji niti veći broj. To nije rešenje. Zenske cizme i druga obuća sa visokom potpeticom trebalo bi da bude odgovarajuće veličine.

 

Ako imate problem sa oticanjem nogu, onda idite u kupovinu u jutarnjim satima. Izaberite adekvatnu veličinu cipela, jer ćete se u obući koja vam je veća osećati nestabilno, a kada vam je obuća mala, na prijatan osećaj zaboravite.

 

Važno je izabrati obuću prema tipu stopala

 

Anatomska obuca se prilagođava svakom obliku stopala, stoga se najpre osobama sa ravnim tabanima preporučuje anatomska obuca. Pogotovu ako želite da kupite moderne zenske cizme sa visokom štiklom, birajte uvek one potpetice koje imaju anatomske uloške. Obratite pažnju na to da li vam je stopalo široko ili usko, a ako još i imate neki problem sa kičmom, onda obavezno kupite cipele sa anatomskim ulošcima.


Scholl obuca je odličan izbor, jer je dizajnirana tako da se prilagođava svakom zglobu, a novi modeli u skladu su sa najnovijim modnim trendovima. Scholl obuca takođe pruža i mogućnost online kupovine, a ako biste da pogledate koja je to obuca online dostupna dovoljno je da uz samo nekoliko klikova poručite željene čizme, cipele, papuče ili patofne.

 

Negujte svoja stopala


Pored pedikira, trebalo bi posebnu pažnju posvetiti zdravlju svojih stopala. Kupka i masaža dovoljne su da se vaše noge opuste, a ako konstantno nosite neudobnu obuću, menjajte je. Neće vam u tom slučaju pomoći nijedna masaža, niti kupka. Rešenje je anatomska obuca, jer pruža svakom stopalu udobnost i čini da uživate u svakom koraku.


Različiti modeli, moderne zenske cizme ili cipele na štiklu, sandale, papuče ili kratko rečeno scholl obuca. Sofisticirano, elegantno, seksi, za svaku damu sa stilom – visoke potpetice više ne moraju da budu neudobne. Dovoljno je da odaberete odgovarajući model, a vaše stopalo će uživati u prijatnom osećaju koji anatomska obuca pruža.

 

Zašto baš Scholl obuca?

 

Na prvom mestu je zadovoljstvo korisnika zbog čega se scholl obuca svojim kvalitetom izdvaja na tržištu. Ova obuca online je dostupna, a u svojoj ponudi osim cipela, ima i zenske cizme sa visokom potpeticom, papuče, patofne, ali i mušku i unisex obuću. Da biste se rešili bola prilikom nošenja visokih štikli i da biste izbegli nelagodnost prilikom hodanja u visokim potpeticama, pogledajte šta obuca online nudi, jer scholl obuca je tu za vas!

 

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter