Moderne klompe i papuče – koje su u trendu i kako ih nositi ovog leta?
15.06.2023.

MODERNE KLOMPE I PAPUčE – KOJE SU U TRENDU I KAKO IH NOSITI OVOG LETA?

Trend koji se vratio na velika vrata! Moderne klompe, nanule i papuče postale su dodatak koji je privukao pažnju kako ljubitelja modnih pista, tako i influensera i dizajnera.

 

Ovaj veliki „comeback“ obuće koja je nekada slovila za robusnu i neobičnu, najavio je i časopis Vogue, kao i kuće poput Diora i Versace-a.


Ako još niste sigurni da li da u svoju kolekciju obuće uvrstite klompe i nanule, nastavite sa čitanjem.

 

 

Šta je moderno ove sezone?

Klompe, nanule i papuče su postale prepoznatljiv komad koji svakoj modnoj kombinaciji dodaje autentičnost i lični pečat.
Mnogi dizajneri su ih reinterpretirali u svojim kolekcijama dodajući im nove detalje poput šarenih uzoraka, platformi ili modernih materijala. Kombinacija udobnosti, nekonvencionalnog stila i održivosti čine ih posebno privlačnim.


Mogu se nositi na različite načine, od kežual do sofisticiranih modnih izdanja. Kombinuju se uz farmerke, elegantne pantalone, duže i kraće haljine i suknje ili čak bermude i šortseve.


Posebno interesantno izgledaju sa letnjim haljinama i pantalonama dužine 7/8.


Budući da se moda brzo menja, uvek je dobro biti u toku sa najnovijim trendovima kako biste pronašli modele koji odgovaraju vašem stilu i potrebama.

 

 

Šarene klompe i nanule za trendi izgled

Idealan komad obuće za one koji su spremni da oslobode svoju kreativnost i učine svoj stil zabavnijim i nekonvencionalnim. Klompe sa ukrasima i detaljima postale su veoma popularne. Ovo uključuje razne šare, boje, kaiševe, kopče i druge dekorativne elemente u različitim bojama i dezenima.


Važno je da odaberete nanule i klompe sa dezenima u kojima se osećate samopouzdano i udobno, a uvek možete naći zlatnu sredinu i odabrati trendy papuče koje predstavljaju idealnu kombinaciju pomenutih modela.


Ginni obuća je naslednik Pescura modela, pa je zadržao klasičan gornji deo sa jednom trakom koja se može podesiti zahvaljujući kultnoj kopči. Ovi elegantni modeli postižu interesantan efekat zahvaljujući uvek modernoj reptil šari, što ih čini jedinstvenim i lepim.

 

 

Gumene klompe za lagan korak

Oduvek su slovile za najudobnije klompe. Klompe od gume su popularan izbor, posebno za vreme kišnih i vlažnih dana.


Evoflex klompe - patike – Kod ovog modela jednostavnim pomeranjem kaiša na prednjoj strani i njegovim vraćanjem unazad, klompa dobija formu patike. Karakteriše ih izuzetna udobnost i lakoća za stopalo jer je uložak od memorijske pene. Antibakterijska obloga dobijena najsavršenijom nanotehnologijom onemogućava trenje, pa je osećaj udobnosti fantastičan. Uložak je napravljen od Memory Cushion materijala koji umiruje stopalo tako što preraspoređuje pritisak po celom tabanu.

Evoflex klompe patike zute boje.

Evo klompe su fantastičan izbor jer mogu da se sterilišu pranjem na visokim temperaturama.
Ova lagana i fleksibilna gumena klompa sa kaišem napravljena je od najkvalitetnije termoplastične gume. Otporna je na klizanje i antistatična. Ima uklonjivi memory uložak koji smanjuje bol u nogama. Ako vaš posao iziskuje dugo stajanje, vaša stopala će se obradovati ovoj obući.

Zenske Evo klompe roze.


Evo klompe su izuzetno korisne za profesionalce poput radnika u zdravstvu i trgovini koji su ceo dan na nogama.

 

 

Klompe sa platformom 

Popularnost ovog modela klompi ne jenjava zbog atraktivnog izgleda, ali i zbog toga što dodaju nekoliko centimetera vašoj visini. Mogu biti napravljene od različitih materijala poput drveta ili gume, a mogu imati i dodatke kopči i kaiševa raznih boja i dezena.


Schollov najpoznatiji proizvod, ujedno i jedan od najprodavanijih je CLOG S Comfort klompa, najkvalitetnija klompa na našem tržištu. Zbog svog anatomskog drvenog uloška i širine koja daje komociju, veoma je laka za obuvanje. Kvalitetna, prirodna koža na gornjem delu daje mekoću i prijatnost stopalu. Profesionalci koji veći deo dana provode na nogama odlučuju se za ovaj model jer predstavlja opremu za ličnu zaštitu prve kategorije.

Bela klompa sa platformom.


Još jedan interesantan model koji često biraju oni koji cene izuzetnu udobnost je New Bonus klompa. Visina ovog modela je 25mm. Osim kožnog, anatomskog uloška i gornji deo same klompe je od prirodne kože. Lako se obuva i skida zahvaljujući širokom otvoru. Ovaj model takođe predstavlja zaštitnu opremu prve kategorije.

New bonus plava klompa


CLOG S Comfort BS klompe važe za najkvalitetnije na tržištu. Komotne su i prijatne za obuvanje zahvaljujući anatomskom ulošku i svojoj širini. Gornji deo je od kože i dodatno utiče na udobnost i komfor prilikom dugog stajanja.

Klompa na platformu.

Podsećamo vas da pri odabiru obuće, uvek proverite veličinu, udobnost i kvalitet proizvoda. Preporučljivo je istražiti različite brendove i pročitati recenzije kako biste pronašli one koje zadovoljavaju vaše potrebe i ukus.


Bez obzira da li preferirate klasične drvene ili moderne verzije sa dodacima, Scholl nudi ono najbolje za sve ljubitelje udobnosti i aktuelnih trendova.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter