Najlepše Scholl letnje papuče iz nove kolekcije
23.04.2021.

NAJLEPšE SCHOLL LETNJE PAPUčE IZ NOVE KOLEKCIJE

Čim dođe lepo vreme, papuče su naša omiljena obuća. Uvek smo u potrazi za onim modelima koji su pre svega lepi, atraktivni i moderni. Međutim, koliko je važna udobnost papuča shvatimo tek nakon izvesnog vremena. Anatomske papuce iz naše nove kolekcije oduševiće vas i stilom i udobnošću po kojoj je Scholl obuca svetski poznata. Danas vam prvi put predstavljamo naše nove modele iz ovogodišnje kolekcije proleće/leto.

 

New Massage model za potpunu udobnost


New Massage je redizajniran model klasične massage papuče, prilagođen apsolutno svima. Ovo je model sa gornjim delom od PVC materijala, ukrašen kopčom koja omogućava savršenu podesivost. Ove sezone dostupan je u crnoj i beloj boji. Obe varijante ukrašene su suptilnim cvetovima, za pravi letnji doživljaj. Ove anatomske papuce idealne su za svakodnevne aktivnosti, ali i za bazen i plažu.

 

Sevila Blue Multi

 

Ako ste u potrazi za romantičnim papučama koje ćete nositi uz letnje haljinice – ne tražite dalje. Papuče Sevilla Blue Multi daće dozu ženstvenosti svakom vašem stajlingu, zahvaljujući pletenom gornjem delu sedefastih nijansi. Sevilla papuču karakteriše Scholl BIOPRINT® uložak оd prirodne plute i gume, dizajniran tako da drži stopalo u pravilnom položaju i čini papuču fleksibilnom i laganom. Uložak Scholl BIOPRINT® sada ima mekano jezgro kоје će pružiti јоš veću udobnost u vrelim letnjim danima zahvaljujući novoj formuli.

 

Amalfi Mule

 

Deo naše nove letnje kolekcije je i prelepa Amalfi papuča, dostupna u 3 boje – žuta, narandžasta i pink. Đon je izrađen od prirodne plute, pa će tako svaki vaš korak biti kao po oblacima. Izuzetno udobne i prakticne anatomske papuce koje možete nositi kako na haljine i suknje, tako i na pantalone.

 

Lusaka Platinum

 

Scholl obuca sa ponosom predstavlja redizajniran i unapređen model Lusaka Platinum. Suptilan i nežan model, a opet vrlo moderan. Lusaka je praktičan i ležeran model sa dvostrukom trakom na čičak zatvaranje, kоji omogućava savršenu prilagodljivost stopalu. Ovaj Scholl stil dolazi ove godine, а još je udobniji zahvaljujući širim kaiševima kоji još bolje naležu na stopalo. Papuča je fleksibilna, lagana i naravno upotpunjena Scholl BIOPRINT® tehnologijom sa karakterističnim uloškom od prirodne plute i gume.

 

Greeny Malaren

 

Letnje papuce koje unose novinu u celokupnu Scholl prodaju. Greeny Malaren je model koji je izrađen od ekološki prihvatljivih, recikliranih materijala. Linija Greeny Malaren sastoji se od različitih modela sa šarenim uzorcima prelepih boja, а svi su napravljeni od reciklirane plastike prikupljene tokom čišćenja okeana. Kupovinom ovog modela osim što brinete o zdravlju svojih stopala, brinućete i o našoj planeti i o svetu u kome živimo.

 

Mango

 

Mango je papuča sa Scholl MEMORY CUSHION® tehnologijom, idealna za udobno hodanje tokom celog dana zahvaljujući „memorijskom efektu“ uloška koji pruža stopalu optimalnu udobnost. Uložak sa Scholl MEMORY CUSHION® tehnologijom prilagođava se аnatomiji stopala i pomaže u preraspodeli pritiska koji se vrši na ceo đon, dajući osećaj lakoće. Jednostavna, a efektna siva papuča sa dozom elegancije koju daju sitne šljokice, učiniće svaku vašu odevnu kombinaciju zanimljivijom.

 

Scholl Wow model

 

Novina u Scholl porodici, prave letnje papuce – Wow Pink i Wow Aqua modeli. Papuče ovog dizajna postale su svetski hit prošle sezone i sa plaža gotovo izbacile japanke koje su dugo bile na tronu. Ovo je pravi sportski model uz razigrane boje, koji će činiti da ovog leta imate najlepše papuče gde god se pojavite. Veoma su praktične i jednostavne za kombinovanje, s obzirom na to da su jednobojne.

 

Bowy

 

Mašna od antilopa oduševiće vas na prvi pogled. Bowy model je pravi letnji. Dostupan je u tri boje – beloj, crnoj i crvenoj, pa se vrlo jednostavno može kombinovati. Neka romantični šarm prati svaku vašu odevnu kombimaciju uz papuče iz naše nove kolekcije. Vaša Scholl obuca!

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter