Obuća u trendu – koji modeli će obeležiti sezonu 2023.?
18.04.2023.

OBUćA U TRENDU – KOJI MODELI ćE OBELEžITI SEZONU 2023.?

Stiže toplo vreme, a vi želite da ispratite modne tendencije i budete prava žena u trendu. Obuća atraktivnog izgleda je najbolji način da to i pokažete i sa stilom u proleće i leto zagazite. Radujemo se odlaganju čizama i ulasku u one modele koje naša stopala najviše vole, a to su definitivno sandale i papuče. Saznajte koja je obuća u trendu ove sezone i kako da izgledate moderno, a da vam bude komforno u toplim prolećnim i letnjim mesecima.

 

Koje sandale će se nositi u sezoni 2023?

Sandale su definitivno omiljena obuća kada nastupe topli dani. Veoma su nosive i lako uklopljive uz svaku odevnu kombinaciju. One su neka vrsta kompromisa između poslovnog i svakodnevnog, casual look-a, te su idealne za svaku priliku. Pogledajte kakve sandale su sada moderne, a kada je u pitanju Scholl obuća sigurni ste da uz lep dizajn dobijate i neverovatnu udobnost:

 

  • Metalik ili zlatne sandale – one su poput male crne haljine, dakle, uvek u modi. Ako ne možete da se odlučite između ove dve moćne nijanse, uz New Bogota srebrno/zlatne sandale imate 2u1. U pitanju je metalik sandala prepoznatljive Scoll udobnosti i dizajna sa ručno pletenim zlatnim detaljima i optočena biserima kako bi svaki vaš korak odisao vrhunskom elegancijom.

New Bogota srebrno zlatne

  • Robusne sandale – prete da postanu pravi modni imperativ, budući da su i ove sezone jedan od omiljenih modela. U pitanju su sandale koje izdužuju nogu, a uz Bali sandale u bež boji vaša figura će izgledati zanosno, kako zahvaljujući nijansi bliskoj boji kože, tako i debljini đona koji uz vizuelno izduženu figuru pruža i neverovatnu stabilnost. Ako želite malo dramatičniji goth look, birajte Bali Cross sandale u crnoj boji koje su idealna mera između sportskog i elegantnog izgleda.

 

Bali sandala u bez boji.

 

Kakve sandale su sada moderne?

Ovu sezonu će definitivno obeležiti modeli sandala japanki i sandale na štiklu koje mogu da budu idealne za poslovne prilike, izlaske i svečanija dešavanja.

 

  • Sandale japanke – poput Berry sandala idealne su za ljubitelje onih koji vole japanke, ali teže vrhunskoj udobnosti. Osim toga, ovaj model izabrao je tako pametan način da živi svojim izgledom nalik na japanke koje su godinama unazad tako in.

Berry sandale roze.

 

  • Sandale na štiklu – ali ne bilo koju, već onu četvrtastu široku štiklu poput Abbey modela, izrazito su damske i moderne, te su idealne sandale za maturu, ali i bilo koju drugu elegantnu priliku. Zahvaljujući svojim širokim kaiševima i ovakvoj peti, vaš hod će biti stabilan, te ih možete poneti i u nekoj opuštenijoj varijanti poput svakodnevne šetnje po gradu.

 

Abbey sandale u beloj boji na štiklu.

 

Papuče u trendu

Papuče i trend, ove dve reči kao da su sinonimi, budući da su papuče ona zauvek moderna vrsta obuće koja pritom zna biti toliko udobna da preti čak da svrgne i patike sa trona. Naravno, samo ako birate vrhunsku udobnost poput Scholl papuča.


Ove sezone definitivno vladaju takozvane natikače budući da su savršeno uklopive i uz teksas šorts, ali i uz neku lepršavu romantičnu haljinu. Ravello papuče su baš takve, nosive u svakoj kombinaciji i idealan su balans svedenog i efektnog jer poseduju izvrsnu šnalu i taman toliku petu za svakodnevno zujanje po gradu. Za one koje vole ipak da se podignu na malo viši nivo, tu su i Ravello High modeli koji opet pružaju istu beskompromisnu udobnost Scholl obuće.

 

Ravello papuce u bronzanoj boji.


Pored običnih natikača, gumena vrsta papuča je veoma trendi ove sezone. Ako želite taj plažni casual look, onda birajte gumene papuče slične onima koje se nose na bazenima, poput Scholl Sun papuča raznobojnih nijansi sa kojima je udobnost zagarantovana.


U Scholl asortimanu imate veliki izbor raznih udobnih modela papuča koje su imperativ ove sezone, te će svaka dama pronaći idealan par za sebe. Naravno, tu su i nezaobilazne japanke - papuče poput Evis ili Boa vista modela japanki u Scholl maniru, a to samo znači vrhunski komfor, udobnost i stabilnost.

 

Evis crne papuce.

Ove sezone birajte lep trendi dizajn i udobnost bez kompromisa, a zajednički imenitelj im je Scholl obuća.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter