Omiljena letnja obuća – ženska sandala
03.09.2019.

OMILJENA LETNJA OBUćA – žENSKA SANDALA

 

Vreli dani, plaže, šarenilo, sve je nekako lakše i lepše uz ovoliko sunca. Ipak, bilo da žurimo na posao, ili smo se uputili u neku avanturu, neophodni su nam adekvatna odeća i obuća kako bismo se osećali što prijatnije. Kada su žene u pitanju, o garderobi možemo napisati stranice i stranice, a da ne iscrpimo sve idealne kombinacije za ovo leto. Ali čim govorimo o obući, na scenu stupaju kraljice leta – sandale. 

 

Kada je tema zenska obuca, online shop nudi nebrojano vrsta, boja i dezena, ali ono što je još važnije, jeste da je tehnologija toliko napredovala da se danas izrađuju komadi visokog kvaliteta.


21. je vek, živimo brzo, uz sve više obaveza, a sve manje slobodnog vremena. Zato kada na red dođe obuca, online kupovina nam može uštedeti sate i sate koje bismo potrošili na obilaženje butika.


Takođe, nije dovoljno da se obuća koju nosimo samo uklapa u odevnu kombinaciju. Potreban nam je kvalitetan, moćan saveznik koji će pružiti neophodnu potporu našim stopalima. Nekvalitetna obuća, pa često i neodgovarajuće veličine, može dovesti do deformiteta stopala i brojnih zdravstvenih problema. To je luksuz koji sebi ne možemo da priuštimo.


Srećom, postoje kompanije koje su uspele da spoje lepo i korisno, i tako naprave lepe, a kvalitetne modele sandala za svaku priliku. Jedna od vodećih je svakako Scholl obuca.


Kvalitet + tradicija + stil = Scholl obuća


Kada govorimo o kvalitetu, ne možemo da izostavimo činjenicu da je Scholl obuca poznata upravo po kvalitetu izrade i udobnosti bez premca. Jedan ceo vek kompanija Scholl je posvetila proizvodnji sandala, kontinuirano radeći na unapređivanju dizajna i kvaliteta. Veliki proboj na tržište napravili su sa popularnim sandalama za vežbanje, kada je 50-ih godina prošlog veka ceo svet poludeo za njima. Zahvaljujući viziji koju su gajili i predanom radu, njihov zaštitni znak je postala kvalitetna ženska obuca. Online se danas mogu lako naručiti modeli za bukvalno svaku priliku.


Sandale = zdravlje = anatomska obuća

 

Pre nego što za vas izdvojimo nekoliko komada koji su nam posebno zapali za oko, osvrnućemo se na jednu važnu činjenicu, a to je anatomska obuca. Naime, ova obuća je kreirana tako da se prilagođava obliku stopala i amortizuje pritisak na stopalo, čime se mogu izbeći tegobe poput deformiteta, oticanja stopala, pa čak i proširenih vena. Takođe, u stopalima se nalaze nervni završeci koji su povezani sa celim telom, tako da anatomska obuca predstavlja pre svega ulaganje u zdravlje i brigu o sebi.

 

Atraktivni modeli za svaku priliku


Kada je u pitanju zenska obuca, online shop na Scholl sajtu je odlična polazna tačka gde možete pronaći model po svojoj meri. Sledi nekoliko modela koji su naročito popularni ovog leta.


Definitivno must have sezone su Colette sandale. Lagane, a pri tom ženstvene i ukrašene sa stilom, daće poseban pečat svakoj odevnoj kombinaciji. Idealne su za lagane šetnje i opuštene večernje izlaske. Opremljene su Scholl Bioprint uloškom sa mekanim jezgrom, pa ćete uživati ne samo u njihovoj lepoti, već i u udobnosti.


Ukoliko ste se uputili u avanturu, idealan izbor su Spinner kožne sandale sa Biomechanics uloškom, koji potpomaže poboljšanje držanja i poravnanje stopala. Ako želite da osetite iskustvo hodanja po oblacima, onda su Spinner sandale idealna zenska obuca. Online shop vam ih nudi u više boja, što ove sandale čini još primamljivijim.


Za večernje izlaske ili neku malo smeliju dnevnu varijantu, preporučujemo Kassiday crne sandale. Dizajnirane su i ukrašene tako da se lako uklapaju u svaku odevnu kombinaciju. Opremljene su ortopedskom petom, pa je udobnost nešto o čemu nećete morati da brinete.


Kada je u pitanju Scholl obuca, online možete pronaći veliki broj modela koji se lako uklapaju u sve odevne kombinacije. Prilikom kupovine ne zaboravite da je obuća koju birate kvalitetna i da ćete biti srećni i zadovoljni dok je nosite.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter