Pravi trenutak za letnju obuću po najnižim cenama
18.08.2020.

PRAVI TRENUTAK ZA LETNJU OBUćU PO NAJNIžIM CENAMA

Leto nam je uveliko tu i ne planira nas napustiti u skorije vreme. Topli i sunčani dani nam se smeše, ali da li ste vi za njih u potpunosti spremni? Ako niste, ne brinite jer ste na pravom mestu.

 

Leto nam je uveliko tu i ne planira nas napustiti u skorije vreme. Topli i sunčani dani nam se smeše, ali da li ste vi za njih u potpunosti spremni? Ako niste, ne brinite jer ste na pravom mestu.


Kažu da sve počinje od nogu, bolovi u leđima, problemi sa venama, kao i mnoge druge neugodnosti koji ubijaju samopouzdanje i otežavaju život. Zato je važno nositi obuću koja neće samo izgledati lepo, već će biti i udobna. Scholl obuća poseduje i jedno i drugo. Nama je zdravlje na prvom mestu, pa iz tog razloga ne štedimo na kvalitetu i trudimo se da se u našoj obući osećate kao na oblacima. Svima nam je dobro poznata rečenica „dobro izgleda od glave do pete“, zato Scholl obuća prati trendove i omogućava vašim nogama, pored udobnosti i sigurnosti, sjaj i privlačnost.


Sada je pravi trenutak da odaberete letnju obuću i to po najnižim cenama. Online prodaja obuće vam je na raspolaganju i omogućava vam brz i lak odabir vašeg savršenog para. Ako niste sigurni oko broja koji nosite, možete izmeriti stopalo i biti sigurni da će vam odabrana obuća savršeno odgovarati. Detaljnija uputstva ćete dobiti pri samom odabiru.

 

Anatomske papuče su savršen letnji izbor


Papuče jednostavno svi vole nositi, jer u njima noge mogu disati. Kod nas svako može naći ono što mu odgovara, ali moramo priznati da je ženama sam izgled papuča bitniji nego muškarcima. Muškarcima je potrebna udobnost i istrajnost obuće, koje naše anatomske papuče sa sigurnošću poseduju. Pa se iz tog razloga se vraćamo na ženske anatomske papuče.


Ako važite za opuštenu damu koja obožava duge šetnje, onda je za vas pravi izbor Bahamais bele koje su poprilično ravne i održavaju vašu nogu u pravilnom položaju i uklanja bolove u zglobovima. Pored njih, Bowax pink papuče imaju malo veću petu, ali to ne bi trebalo praviti problem pored njihove udobnosti.


U papučama se ne može ići na posao, ako posao ne dozvoljava drugačije, ali se zato slobodno u njima može ići na sva druga mesta. Pa čak i u popodnevni ili večernji izlazak. Scholl obuća je o svemu vodila računa, pa vam za dnevnu varijantu izlaska preporučujemo New bogota tirkiz koje svojom lepotom obaraju s’ nogu. Mi ih zamišljamo u kombinaciji sa lepršavom haljinom, a vi ih možete nositi po svom izboru. A za večernji izlazak pun pogodak su Sarah zlatne papuče u kojima ćete bez problema provesti celo veče, a stopala će vam biti zahvalna. A gde su među svim ovim papučama neke letnje u jarkim bojama? Tu su, Scholl pop i Scholl sun su prave vesele papuče u kojima ne možete biti ne zapažene. Njihov oblik vam poboljšava držanje i naravno pruža udobnost koju želite. Pored ovih, mi imamo veliki izbor papuča, među kojima će se sigurno naći one koje vam najviše odgovaraju. Naš predlog za kupovinu je online prodaja obuće, jer kupovina preko interneta ima mnogo više prednosti i pogodnosti.

 

Udobne japanke postoje

 

Od kako su se japanke pojavile, one su zasigurno postale jedne od najtraženijih kada su u pitanju žene. Međutim vrlo brzo se ispostavilo da nisu dovoljno udobne i da brzo gube svoj prvobitni izgled. Sama petlja između prstiju zna napraviti ranice koje ni malo nisu privlačne a pritom su bolne. Klasične japanke vam ne drže nogu u pravilnom položaju, što dovodi do učestalih bolova i povreda. Takođe posle dužeg korišćenja, japanke se počinju tanjiti, a to loše utiče na pete. Naša Scholl obuća vam omogućava nošenje japanki bez straha od povreda. Udobnost nam je na prvom mestu!


Ženske japanke su napravljene od najkvalitetnijih materijala koji lako prianja vešem stopalu. Kada kažemo leto, prva pomisao je kupanje i sunčanje. Najčešće povrede stopala i zglobova se dešavaju pri izlasku iz vode. Bahia ženske japanke vam omogućavaju da bez straha izlazite iz vode, jer savršeno prianjaju i kada su vam noge vlažne. Brzo se suše, pa ne postoji šansa da vam stopalo isklizne i ispadne iz japanke. Pored ove oboje, imamo ih u mnogim drugim. A kada završite sa plažom, možete se preobuti u Alma srebrna japanke koje su jako elegantne za dalju šetnju. Spikey ss 5 ženske japanke su jako udobne i poseduju kaiš koji možete podesiti po vašoj želji. Uložak same japanke je prilagodljiv, pa iz tog razloga vaše stopalo će biti u najprirodnijem mogućem položaju.


A ako do sada niste verovali da se u japankama može ići u provod, evo načina da vas u to razuverimo. Gandia ženske japanke će vašim nogama dati sve što im je potrebno. Ako nam ne verujete, uverite se sami. Online prodaja obuće vam je uvek na raspolaganju, jer mi postojimo samo zbog vas!

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter