Predlozi novogodišnjih poklona
14.12.2021.

PREDLOZI NOVOGODIšNJIH POKLONA

Praznici nam se bliže i novogodišnja euforija je pred vratima. Tržni centri su već sada puni. Svi su u potrazi za savršenim poklonima. Pitanje koje nam svima prolazi kroz glavu na svakih 12 meseci jeste – sta pokloniti za Novu godinu, a da bude lepo, originalno i da to već nismo nekome poklonili? Scholl obuca kao i svake sezone šalje svoje modele pod vaše jelke.
 

 

Scholl papuče ispod jelke

 

Ukoliko ste u potrazi za savršenim poklonom za svoje bliske ljude, imamo predlog za vas. Da li ste razmišljali o kućnim papučama? Ne, ne, ne običnim papučama koje će trajati nekoliko meseci, a onda završiti u kanti. Da li ste razmišljali o papučama koje se nose godinama i koje čuvaju zdravlje stopala, ali i celog skeletnog sistema? Scholl kucne papuce pravi su novogodišnji poklon koji će se prepričavati godinama.

Ove sezone na našim policama dostupno je zaista mnogo različitih modela, pa ćete sigurno pronaći prikladan poklon za Novu godinu dragim ljudima, ali i sebi. Izabrane modele dostavićemo na željenu kućnu adresu, a poštarinu plaćamo mi, jer, ipak je vreme darivanja.

 

Kome pokloniti Scholl papuče?
 

Ukoliko znate da je nekome baš ovo potrebno, poklon će biti pun pogodak. Sa druge strane, postoji mnogo ljudi koji ne obraćaju pažnju na kucne papuce, ne znajući koliko štete time sebi nanose. Uz paketić im možete ispisati prikladnu čestitku u kojoj ćete naznačiti značaj anatomskog gazišta za naše zglobove i tetive, a samim tim i pokazati koliko vam je stalo do njih. Scholl papuce pravi su poklon za sve generacije – od momaka i devojaka, pa sve do baka i deka koje nas obožavaju.

 

Za njih će ovo biti zaista poseban poklon i pažnja koju oni neprocenjivo poštuju. Scholl obuca idealan je poklon i za roditelje koji često zaboravljaju na sebe dajući nama, deci, i odvajajući za unučiće. Decembar i Nova godina idealan su trenutak da im se odužimo za sve, a ima li lepšeg načina od poklona koji će uticati na kvalitet njihovog života?

 


Ženskim modelima dominiraju sa jedne strane jarke i vesele boje poput lila i narandžaste, a sa druge strane tu su mirniji tonovi poput bebi roze, teget, krem, sive... Modele za jači pol možete pronaći u nekoliko najtraženijih boja kada su u pitanju muške kucne papuce, a to su braon, siva, teget i crna. Sa ovim bojama zaista ne možete pogrešiti. Poklon za Novu godinu treba da bude nenametljiv, koristan i da označava ljubav. Baš takve su naše Scholl papuce.

 

Poklon koji čuva zdravlje

 

Sta pokloniti za Novu godinu medicinskim radnicima, apotekarima, pekarima, prodavačicama, kuvarima? Koji bi bio idealan poklon za ljude koji ceo svoj radni dan provode na nogama? Scholl obuca preporučuje vam anatomske klompe koje su dostupne kod nas tokom cele godine. Bilo da se opredelite za kožne ili gumene, budite sigurni da ćete za ovaj poklon za Novu godinu dobiti najdublji izraz zahvalnosti. Ukoliko u svojoj okolini imate nekoga ko ima problema sa proširenim venama, bolnim i otečenim nogama, poklonite mu anatomske klompe.

Dakle, sada smo već utvrdili sta pokloniti za Novu godinu. Tople, mekane, kvalitetne anatomske kucne papuce pravi su izbor za ove hladne dane kada želimo da sve svoje slobodno vreme provedemo ušuškani u toplom domu. Budite kreativni, birajte boje za koje znate da ih vaši bližnji vole, a ukoliko ipak ne znate koji biste dezen odabrali – igrajte na sigurno. Izaberite neke od klasičnih monohromatskih modela braon, crne, sive, krem i ostalih bazičnih boja. Ukoliko vam je potrebna pomoć pri odabiru, kontaktirajte nas, a naš tim će vam u najkraćem mogućem roku odgovoriti na sva pitanja.

Uživajte u slavljima, uživajte u periodu darivanja! Kucnite papučom o papuču kao Mery Poppins i pokrenite čaroliju. Srećni praznici!

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter