Predlozi novogodišnjih poklona – anatomska obuća ispod jelke
16.12.2020.

PREDLOZI NOVOGODIšNJIH POKLONA – ANATOMSKA OBUćA ISPOD JELKE

Baš zato što nam je 2020. godina bila takva kakva jeste, ne treba da zaboravimo na trenutke radosti i sreće kada se otvaraju pokloni. Sta pokloniti za Novu godinu, a da to bude lepo i praktično, a da opet nemate previše muke oko razmišljanja? Scholl obuca kao i uvek ima rešenje za vas. Kao i svake prethodne, i ove godine pripremili smo vam vodič kroz naše modele. Anatomska obuca definitivno je pravi izbor uvek, a posebno tokom praznika i zato uživajte u našim predlozima.

 

Baš zato što nam je 2020. godina bila takva kakva jeste, ne treba da zaboravimo na trenutke radosti i sreće kada se otvaraju pokloni. Sta pokloniti za Novu godinu, a da to bude lepo i praktično, a da opet nemate previše muke oko razmišljanja? Scholl obuca kao i uvek ima rešenje za vas. Kao i svake prethodne, i ove godine pripremili smo vam vodič kroz naše modele. Anatomska obuca definitivno je pravi izbor uvek, a posebno tokom praznika i zato uživajte u našim predlozima.

 

Šta pokloniti za Novu godinu medicinskim radnicima?

 

A šta bi drugo moglo biti idealniji poklon od zdravlja? S obzirom na to da nemate čarobni štapić, mi imamo rešenja za vas. Anatomske klompe savršen su poklon za sve medicinske radnike, kao i za sve profesionalce koji su po čitav dan na nogama. Mi znamo da im nije lako, zato su svi naši modeli dizajnirani tako da budu zaštita prvog reda njihovim stopalima i zglobovima. Ukoliko u svojoj okolini imate nekoga ko ima problema sa proširenim venama, bolnim i otečenim nogama, poklonite mu anatomske klompe. U našem asortimanu osim najkvalitetnijih kožnih klompi imamo i sve popularnije gumene anatomske klompe. Naš predlog su EVO klompe koje možete pronaći u mnogo različitih boja. Obradujte svoje bližnje pink, crvenim, plavim ili zelenim klompama i unesite malo boje u njihove dane.

 

Pokloni za dame


A šta bi to mogao biti bolji poklon ženama za praznike od obuće? Ukoliko ne znate sta pokloniti za Novu godinu mami, baki, svekrvi, sestri – mi imamo predloge za vas. Za sve one dame koje vole da uživaju u udobnosti svog doma, predlažemo nezamenjive Scholl kucne papuce. Za sve ljubitelje minimalizma i jednostavnosti uz zanosne detalje, predlažemo Jill model koji je dostupan u dve boje – krem i sivoj. Koliko je voljen pokazuje i činjenica da je ovo prvi izbor mnogih naših glumica, poput Lidije Vukićević, koje posle napornih snimanja imaju potrebu za maksimalnom udobnošću. Scholl obuca garantuje kvalitet svih svojih modela. Gležnjače su takođe idealan poklon, jer su kao stvorene za hladne, tmurne, vetrovite i kišovite dane. Naši predlozi su ANITHA i ANGELINA modeli, koji su veoma slični, a opet različiti. Budite sigurni da će ovi modeli ispod jelke izmamiti najveće osmehe.

Za sve ljubitelje sportskog stila i patika – predlažemo KIA model koji je rađen prema svetski popularnim modelima patika, sa jednim unapređenjem, a to je anatomski uložak.

 

Naši predlozi za muškarce


Čini se da je nekako uvek teže pronaći poklon muškarcima. Ali nemojte razmišljati previše. Kucne papuce su savršen poklon za njih. Obično se nikada se sete sami da su im potrebne. A svakom muškarcu potrebne su kvalitetne i dobro skrojene kucne papuce. Naš predlog bila bi dva najprodavanija modela – Brandy i Felce. Dizajn je unapređen u odnosu na prošlogodišnju seriju, pa vam sada sa ponosom predstavljamo poboljšanu verziju. Dostupni su u nekoliko boja, ali su sve veoma jednostavne i muževne – teget, siva, crna i braon. Stoga nećete zasigurno pogrešiti za koju god boju da se opredelite.

Ukoliko pak želite nešto otmeniji poklon, naša najveća preporuka ide modelu FEDRO LACES. Muška kožna cipela za sva vremena i sve prilike. Trenutno je na sniženju, pa je pravo vreme da obradujete svog muškarca.

 

Online prodaja obuće dostupna i tokom praznika


S obzirom na trenutnu situaciju, sve naše modele možete poručiti online, uz napomenu da ih možete vratiti u roku od 14 dana ukoliko niste zadovoljni. Online prodaja obuce zahteva posebnu pažnju prema potrošačima, te iz tog razloga Scholl obuca želi da izađe u susret svojim kupcima. Ono što vam može biti od velike pomoći jeste vodič za veličinu pri kupovinama koje se odvijaju online. Prodaja obuce ovako je umnogome olakšana, te svi naši kupci mogu vrlo jednostavno da odrede veličinu koja im je potrebna. Ovaj vodič možete pronaći pored svakog modela izloženog na našem sajtu. Na taj način kupovina novogodišnjih poklona biće veoma jednostavna.

Anatomska obuca zaista je pravi izbor za praznične poklone i zato potražite modele koji će usrećiti vaše najmilije i izmamiti im osmehe na lica. Neka se ova godina završi iskrenom srećom i malim znacima pažnje koje svako od nas zaslužuje. A za sreću vaših stopala zaduženi smo mi. Srećni praznici!

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter