Sada je pravo vreme za pametnu kupovinu - Scholl papuče snižene i do 30%
22.08.2022.

SADA JE PRAVO VREME ZA PAMETNU KUPOVINU - SCHOLL PAPUčE SNIžENE I DO 30%

Bilo bi zaista neudobno i frustrirajuće tokom leta trpeti žuljeve na nogama. Želimo vam udobno i prijatno leto, zato smo smislili način kako da u vreo dan zakoračite u odgovarajućoj obući.

 

Formula je sledeća: Scholl papuče + novi modeli + sniženje i do 30 odsto.


Procena šta je za stopalo dobro je sasvim laka i jednostavna. Ono što bi vam trebalo da bi odluka o izboru adekvatnih letnjih papuča bila racionalna, jesu informacije. I zato, u ovom tekstu govorimo o papučama koje ćete moći da nosite svaki dan i u svakoj prilici. Jer, u slučaju Scholl obuće ne važi predrasuda „ako je zdravo, nije lepo“.


Idemo redom.

 

Scholl papuče

Svakoga dana užurbano se obuvate i istrčavate na ulicu. Dan kreće. Jurite na posao, po decu, na trening. Pre toga pažljivo birate odevnu kombinaciju. Da bude udobna, da ostavi utisak, da bude prikladna.


Sada kad je stiglo leto, stres je manji, ali intenzitet aktivnosti se samo preselio- na plaže. Da li ste sa jednakom pažnjom kao i kupaći odabrali i papuče? One možda neće biti glavna atrakcija na vašem profilu na društvenoj mreži, kao bikini ili šešir, ali će ih vaše noge i te kako osetiti, posebno kada se vratite sa celodnevnog trčkaranja po pesku.


Baš zato što su stopala nosilac svega, Scholl papuče sa anatomskim ulošcima omogućavaju:

 

  • Pravilno držanje tela
  • Podstiču cirkulaciju
  • Sprečavaju formiranje deformiteta stopala.

Zašto je to tako?

Scholl anatomske papuče imaju specijalno dizajnirano gazište koje se prilagođava svakom stopalu, puštajući ga da se „namesti“ kako njemu odgovara. Zbog toga je korak u ovim papučama lak, oslobođen bola i neprijatnosti.

 

Scholl plave papuce

 

Ženske papuče za plažu- akcija

Anatomska obuća je skupa – je verovatno najveća zabluda pri odabiru obuće. Da li je skupo ako vam jedan model traje i po 10 godina? Uz potpunu sigurnost da čuva zdravlje stopala na kojima provedete i po 16 sati dnevno.


Međutim, misleći i na ovaj aspekt, Scholl je pripremio ponudu novih modela ženskih papuča koje su snižene i do 30 odsto.
Tako su Greeny Malaren ženske papuče najnoviji član Shcoll porodice. Modernog dizajna, roze boje, udobnih kaiša i gazećeg sloja skladno se uklapaju u opuštene odevne kombinacije tokom odmora na plaži ili nekoj drugoj destinaciji.


Greeny Malaren ženske papuče mogu se nazvati i „eco-friendly“ papučama jer je u njihovoj izradi korišćena plastika prikupljena nakon čišćenja okeana. Ovako napravljena obuća podržava prekopotreban održivi sistem proizvodnje.
Osim ovog modela, možete pogledati i druge Scholl ženske papuče za plažu sa akcijskim cenama.

 

Muške papuče akcija

Zdrav i udoban hod zaslužuje cela porodica. Osim ženskih papuča, dostupni su i modeli za muškarce i decu.
Muške papuče kreirane su tako da odgovore svim zahtevima savremenog muškarca. Namenjene su dugim šetnjama, svakodnevnim obavezama i uživanju u svim aktivnostima na plaži. Anatomski ulošci osiguraće siguran korak, a sofisticiran dizajn mogućnost prilagođavanja svakoj prilici.


Moldava AD crne papuče prilagođavaju se svakom stopalu, omogućavajući kretanje sa lakoćom. Moderni kaiševi od nubuk kože i kopče na njima, dozvoliće vam da ostavite utisak muškarca koji jednako brine o svom zdravlju i izgledu.


Koji su vaši kriterijumi u izboru papuča

Da li ste već kupili letnje papuče? Kojim kriterijumima ste se vodili? Da li su zdravlje stopala, udobnost i moderan dizajn racionalni razlozi kupovine letnjih papuča? Ako je vaš odgovor potvrdan, onda je za vaš ukus neki od modela iz naše letnje kolekcije.


Osetite lagodnost i pružite svom telu zdrav korak. To je osnova za pravilno funkcionisanje kičmenog stuba, vrata, za zdrav san i pravilno držanje.


Papuče, japanke ali i patike za ovo leto po fantastičnim cenama čekaju vas na našem sajtu.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter