Scholl obuća za sve prilike
05.11.2019.

SCHOLL OBUćA ZA SVE PRILIKE

Jedan od bitnijih detalja odevanja muškaraca i žena jeste obuća, koja je sama po sebi nosilac dobrog stajlinga. Kada estetski lepoj obući dodamo još i vrhunsku udobnost prepoznaćete da je to upravo Scholl obuća koja je nastala još davne 1904. godine.

 

U moru ponuda prodavaca i različitih brendova ono što nas izdvaja od drugih jeste prvenstveno udobna i kvalitetna anatomska obuća. Online prodavnica je takođe dostupna od skoro, pa je prava udobnost i naručivati našu obuću, bez šetnje i obilaženja raznih prodavnica u potrazi za savršenim modelom.


U našoj širokoj ponudi kvalitetne obuće nalazi se anatomska obuca za žene, muškarce i decu, kao i anatomski Scholl ulošci i čarape.


Svi proizvodi su podeljeni po kategorijama i to:

  • Scholl medicinska i anatomska obuca za žene, muškarce i decu;
  • Ulošci i čarape.

S obzirom na to da se godišnja doba menjaju, menja se i naša kolekcija kojoj često dodajemo mnoštvo novih i zanimljivih modela.

 

Ženska obuća

 

Bitan odevni detalj, kao i deo stajlinga, pa zapravo i ogledalo karaktera svake žene je upravo obuća. Pored izgleda i kvaliteta svaka žena teži da udobno korača. Iz tog razloga se trudimo da vam omogućimo da vaša anatomska obuća predstavlja uživanje za stopala pri svakom koraku.

 

Klasika nikada ne izlazi iz mode. Iz tog razloga su Julie cipele na štiklu, koje su model salonki, veoma jednostavne za kombinaciju sa garderobom za sve prilike, a pored toga su veoma udobne jer poseduju deblju petu visine 4 cm. U ovom modelu možete da provedete ceo dan bez dodatnog umora i bola, koji često umeju da veliki problem kada je u pitanju zenska obuca. Online shop Scholl obuće u svojoj ponudi ima veliki izbor klasičnih modela ženskih cipela, a na vama je da izaberete onaj koji vama najviše odgovara.


Ukoliko baš danas niste raspoložene za štikle, nego ste više za neki neobavezan izgled, Scholl obuća za vas ima odličan predlog. Melodie kožne cipele su ravne, plave, idealne da se kombinuju sa farmerkama i uvek u trendu kada je u pitanju zenska obuca.Online shop ovog brenda se pobrinuo da uskladi modele za svačiji ukus, a da svaki taj model obezbeđuje jednak kvalitet i udobnost za vaša stopala.


Dosadna kiša, kao i susnežica i sneg, postaće čak i zabavni u našem novom modelu gumenih čizama Vestmann koje vam daju mogućnost da se vratite u detinjstvo i šljapkate po baricama.


Bez obzira na to da li je vaša odluka ravna Scholl obuća, ili više volite štiklu ili platformu, budite sigurni da vam Scholl obuća pre svega garantuje udobnost uz pomoć anatomskih uložaka, zatim kvalitet korišćenjem najfinije i najkvalitetnije kože kao i bezbednost u svim vremenskim uslovima.

 

Muška obuća


Ukolilko ste muškarac od stila, a volite da vam bude udobno i pored toga što izgledate lepo, onda je prava stvar za vas Murol crna cipela koja odlično ide uz klasično odelo, ali i uz svakodnevne neobavezne kombinacije. Ili možda radite posao koji zahteva nošenje klompi koje često umeju da budu krute i neudobne, naše S Comfort klompe će biti blagoslov za vaša stopala. Ove klompe predstavljaju ujedno i najkvalitetnije klompe na našem tržištu, jer je gornji deo od prirodne kože pa ne može doći do iritacija, dok je đon postavljen kvalitetnim drvenim uloškom dovoljne širine da omogućava lako obuvanje i izuvanje.


Bez obzira na to da li vam je potrebna muška ili zenska obuca, online shop našeg brenda je na samo jedan klik od vas, a tamo ćete možda naći rešenje za vaše probleme sa kičmom i bolovima u nogama i stopalima koji potiču od loše i neudobne obuće. Takođe je dostupna i dečija obuća online, a ako niste sigurni za veličinu uvek možete da nas kontaktirate da se posavetujete.


Dečija obuća online prodavnice našeg brenda za sada ima samo modele papuča i sandala koje su trenutno na popustu, pa možda nije loša ideja da razmotrite ovu ponudu za sledeće leto.

 

Ukoliko još niste probali da hodate među oblacima, probajte jedan od modela Scholl obuće i zaljubite se u osećaj lakoće pri svakom koraku. Posetite naš online shop i pogledajte našu kompletnu ponudu, a zatim i usrećite sebe nekim od ovih fantastičnih modela cipela.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter