Za siguran i lak korak – antibakterijske i medicinske Scholl klompe
06.08.2020.

ZA SIGURAN I LAK KORAK – ANTIBAKTERIJSKE I MEDICINSKE SCHOLL KLOMPE

Nalazimo se u vremenu neverovatno brzog tempa poslovnih i privatnih obaveza, kada dnevno napravimo i više desetina hiljada koraka. Kako bi koračanje bilo sigurno i lako, i za što prijatniji osećaj „odmornih nogu“, bez otoka i boli, Scholl obuca kreirala je nove modele za svaku sezonu i priliku. 

 

Nalazimo se u vremenu neverovatno brzog tempa poslovnih i privatnih obaveza, kada dnevno napravimo i više desetina hiljada koraka. Kako bi koračanje bilo sigurno i lako, i za što prijatniji osećaj „odmornih nogu“, bez otoka i boli, Scholl obuca kreirala je nove modele za svaku sezonu i priliku.


Važnost udobne i lagane obuće postavila je na tron anatomske papuče i u okviru njih posebno tražene medicinske klompe. Da bi svaki korak bio kao „po oblacima“ uz maksimalnu komociju, estetiku i trajnost obuće, stvorena je raznovrsna ponuda modela koja pronalazi put do zdravih i odmornih stopala za sve generacije. Nju karakteriše jedinstvenost na tržištu u pogledu materijala izrade, oblika, visine đona i dizajna.

 

Scholl obuća daje lagodan osećaj u svakom modelu


Nedostatak vremena i sve veći deo sati provedenih na internetu i „guglanju“, vrlo često daju prednost poručivanju uz nekoliko klikova na računaru. U tom pogledu, online prodaja obuce doživela je veliku popularnost. Scholl obuca predstavlja kvalitetnog dizajnera modernih papuča, sandala, cipela, patika i drugih modela, za sve generacije, i za oba pola. Pogodne su za sve uzraste i odlične da prate razvoj stopala – od trčkaranja male dece do svakodnevnih i neizbrojenih poslovnih koraka.


Kreiraju se modeli koji putem nege stopala brinu o zdravlju i pravilnom držanju čitavog tela, uz kvalitetan uložak i đon koji je fleksibilan i prilagođava se svakom pokretu. Antibakterijske i medicinske klompe predstavljaju rešenje za probleme u vidu bola, otoka, osećaja „teških“ nogu i nelagodnosti. Često se problemi sa venama, izraženim čukljevima i zglobovima dovode u vezu sa nekvalitetnom i neudobnom obućom. O kvalitetu i lagodnosti koje imaju anatomske papuče u prilog ide činjenica da se nose u kućnoj varijanti, ali i poslovnim prilikama – imamo zdravstvene, prehrambene radnike, kozmetičke i frizerske salone, kao i mnoge druge struke u kojima su neizostavne za višesatno stajanje bez tegoba.

 

Medicinske klompe ideal su udobnosti


Karakteristike koje ima Scholl obuca prvenstveno se ogledaju u vrhunskom kvalitetu, estetici i udobnosti. U tom pogledu, klompe imaju dugu tradiciju i njihova popularnost se ne smanjuje kreiranjem novih vrsta i modela obuće. Naprotiv, i dalje su simbol udobnosti, mogućnosti nošenja u različitim prilikama i neprikosnovenog kvaliteta. Od davnih „krutih“ drvenih modela, razvile su se savremene anatomske papuče za sve generacije. Klompe omogućavaju dugo stajanje, bez osećaja trnjenja nogu, stvaranja otoka, bola i generalno neugodnosti. Imaju širi gornji deo, ravan ili izdignut đon, za jedinstven osećaj tokom nošenja i „disanje“ stopala i zglobova. Nekada su bile neizostavan deo opreme u okviru zdravstvenog sistema, a danas su rasprostranjene za lak korak u svim prilikama. Online prodaja obuce omogućila je univerzalnu dostupnost anatomske obuće i prodaju na širem tržištu.


Klompe predstavljaju tradicionalan model obuće, koji je uz inovativna Scholl rešenja postao ponovo aktuelan. Za razliku od nekadašnjeg jakog „udaranja i lupkanja đonom“, danas su sinonim za udobnost i „tihe“ korake. Medicinske klompe u Scholl ponudi imaju antibakterijska svojstva, mogu imati anatomski drveni ili kožni uložak, uz različitu visinu đona, kao i prednjeg dela obuće za svaki oblik i nesmetan razvoja stopala.

 

Anatomske papuče daju spoj vrhunskog kvaliteta i sjajnih modela


Iako često deluje da ono što je udobno nikako nije popularno ili lepo „na oko“, Scholl ponuda je tu da navedeno demantuje u svakom pogledu. Ključne karakteristike bogate ponude koje imaju Scholl anatomske papuče odnose se na:

 

  • Izrazitu udobnost – mogućnost nošenja tokom čitavog dana bez osećaja umora, bolova i drugih tegoba;
  • Potpunu zaštitu stopala – modeli imaju oblik koji omogućava da stopalo ima prostora celom dužinom, ali ujedno da bude stabilno u obući;
  • Neospornu trajnost – dokaz su zadovoljni kupci koji Scholl modele nose dugi niz godina i ostaju verni bogatom asortimanu;
  • Duh mode i praćenja trendova – modeli koji su stalno popularni i kreiraju se u različitim bojama i dezenima, a imaju mogućnost nošenja u mnogim prilikama.


Papuče sa anatomskim đonom, pored klompi, mogu imati modele sa zatvorenim ili otvorenim prednjim delom, odnosno prostorom za prste. Pogodni su za plažu, duže šetnje i generalno lako koračanje. Online prodaja obuce u okviru Scholl internet prodavnice daje mogućnost direktnog poručivanja željenog modela, prema veličini stopala. Potrebno je samo da, prema uputstvu, izmerite vaše stopalo i odaberete željeni model u potrebnoj veličini. Scholl obuca učiniće vaš korak lakšim i sigurnijim.

Naša online prodaja obuce spremna je da učini baš vaša stopala srećnijim za udoban, kvalitetan i nenadmašan anatomski par!

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter