Ženska obuća - kako izabrati savršen par?
14.03.2019.

ŽENSKA OBUćA - KAKO IZABRATI SAVRšEN PAR?

Žene su u potrazi za idealnom obućom koja je istovremeno udobna i koja je u skladu sa trenutnim modnim trendovima. Znamo da pogrešno izabrane cipele mogu loše da utiču ne samo na stopala nego i na zdravlje celokupnog tela. 

 

Žene su u potrazi za idealnom obućom koja je istovremeno udobna i koja je u skladu sa trenutnim modnim trendovima. Znamo da pogrešno izabrane cipele mogu loše da utiču ne samo na stopala nego i na zdravlje celokupnog tela.


Mnoge žene su navikle da godinama nose samo cipele visokim potpeticama. Cipele sa visokom štiklom izdužuju figuru i dodaju senzualnost u izgledu žene, ali čine velike štete stopalima, kičmi, držanju tela i utiču na slabost venske cirkulacije.


Žene koje se suočvaju sa ovim problemima koji se stvaraju zbog konstantog nošenja visokih potpetica, najbolje je da postepeno smanjuju visinu peta. Koja je to idealna ženska obuća? Online prodaja nudi mnoge udobne i moderne modele cipela za žene.

 

Čemu dati prednost prilikom izbora savršenog para cipela?

 

Stopala nose celo naše telo i veoma je važno imati pravu obuću koja će čuvati zdravlje naših stopla, a samim tim naše celokupno zdravlje. Ortopedi iz ovog razloga ističu da je anatomska obuća idealno rešenje za svako stopalo.


Za priznate proizvođače obuće, među kojima je i Scholl obuća, prioritet je anatomska obuća koja je posebno pravljena kako bi se prilagodila svakom stopalu. Prednost prilikom kupovine cipela se daje obući koja se prilagođava obliku stopala, amortizuje pritisak na stopalo i rasterećuje telo prilikom hoda.


Scholl obuća je razvila tehnologiju Scholl Memory Cushion koja svaku cipelu čini mekanom, laganom i fleksibilnom za nošenje. Efekat mekoće dolazi do izražaja jer je ovaj uložak od cipele tretiran ekstraktom aloe vere.


Ova tehnologija radi po principu “efekta memorije”, savršeno se uklapa u oblik stopala i distribuira pritisak na celu površinu stopala. Takođe, ovakva obuća online je dostupna u više različitih modela za žene: čizme, baletanke, sandale, papuče, itd.

 

Ženska obuća - online shop ponuda

 

Baletanke su atraktivne za sve sezone i za sve prilike. Neutralne su i dobro se kombinuju sa različitim stilovima odevanja. One su elegantna i udobna ženska obuća. Online shop ima više modela baletanki. Izdvojmo model Moonwalk baletanke koje nudi Scholl. Obuća u kojoj možemo, kad je potrebno, da izgledamo reprezentativno i da ih nosimo u opuštenim prilikama.


New Westmann Low model čizme je za sve dame koje žele sa stilom da hodaju po kišnim i tmurnim danima. Za razliku od većine gumenih čizama koje su neudobne i hladne to nije slučaj sa gumenom čizmom Scholl. Obuća koja ima mekanu gumu udubna je zahvaljujući Scholl Memory Cushion tehnologiji. Mekana unutrašnja obloga od eko kože greje nogu i po hladnim kišnim danima.


Sandale su tokom vrelih letnjih dana savršena ženska obuća. Online shop ima model Alma Sandal, anatomska obuća koja prirodno prijanja uz stopalo i čini svaki korak laganim. Ima kaiševe u crnoj i srebrnoj boji što ove sandale čini atraktivnim i modernim modelom.


Alissia poluduboka čizma je lagana, superfleksibilna i ekstra mekana obuća. Online je u ponudi ovaj model čizme rađen po tehnologiji Scholl Memory Cushion koja distribuira pritisak na celo stopalo. Ova čizma ima stabilnu i modernu štiklu, a podloga đona je otporna na klizanje. Namenjena je ženama koje vode dinamičan svakodnevni život, a kroz njega hodaju kvalitetno i udobno.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter