Ženske anatomske sandale – Scholl udobnost koju stopala obožavaju
14.09.2022.

ŽENSKE ANATOMSKE SANDALE – SCHOLL UDOBNOST KOJU STOPALA OBOžAVAJU

Da li znate kako bi se završila bajka o Pepeljuzi da je umesto staklenih cipelica nosila Scholl ženske anatomske sandale?
Ne znamo ni mi, ali smo sigurni da joj ne bi na pamet palo da ih izgubi bežeći sa bala.

 

Kao što smo sigurni da ni bujna mašta pisca bajki ne bi bila u stanju da osmisli jedan ovakav proizvod: najudobnije ženske sandale koje pristaju baš svakom stopalu!


Leto se bliži kraju. Zašto ga ne biste završili u velikom stilu tako što ćete za sebe ugrabiti savršene ženske sandale? Akcija na kojoj se trenutno nalaze, prilika je koja se ne propušta, posebno ako se uzme u obzir da je upravo Scholl kreirao najudobnije ženske sandale na našem tržištu.


I ne samo to.


Scholl je izuzetno vodio računa da zadovolji najrazličitije prohteve i ukuse svojih kupaca.

 

Za žene koje prate trendove i one koje vole neprolazne stvari


Da li ste u toku sa zbivanjima na modnoj sceni ili kada kupujete obuću, ne marite previše o aktuelnim trendovima, već želite da kupljeno nosite kroz više sezona?


Scholl ženske anatomske sandale zadovoljavaju oba ova kriterijuma, bilo da volite najnovije modne poslastice, bilo da želite neprolaznost i modu koja ne zastareva.


Abbey sandale su upravo takav model. Svojim prefinjenim dizajnom zadovoljiće najzahtevnije modne sladokusce, ali su i svevremene, pa će se lako uklopiti u vaše odevne kombinacije i u sezonama koje dolaze. Odabir ovog modela pametan je izbor, s obzirom da elegantne, kožne sandale, poput male crne haljine, nikada ne izlaze iz mode.

 

Za žene svih zanimanja


Ako razgovarate sa ženama čija zanimanja podrazumevaju dugo stajanje ili kretanje, shvatićete kolika je važnost udobne obuće. Posao u trgovinama, apotekama, vrtićima, ali i posao domaćice, fizički su zahtevni sami po sebi, a višečasovno stajanje je dodatni atak na zdravlje koštano-mišićnog sistema.

 


Takođe, pandemija i rad kod kuće promenili su način na koji kupujemo. Trendovi su otišli u drugi plan, a naglo je porasla potražnja za odećom i obućom koja se odlikuje udobnošču i funkcionalnošću. Sa povratkom u kancelarije nakon rada na daljinu, ne mora da znači da u potpunosti treba da se vratite vašim starim navikama, barem kada je izbor obuće u pitanju.

 

Udobnost i funkcionalnost je upravo ono što krasi Scholl ženske anatomske sandale, a dizajn pojedinih naših modela je takav da se lako može uklopiti i u kancelarijski kodeks oblačenja.

 

Anatomske sandale su za sve uzraste


Davno je prošlo vreme kada se ovaj proizvod vezivao za kupce u poznijim godinama. Udobna, kvalitetna i lepa obuća je imperativ baš svake ženske osobe, bez obzira na njene godine.


Ženske anatomske sandale Viareggio elastic svojim minimalističkim i svedenim dizajnom i udobnošću koju obezbeđuje uložak od memorijske pene, čine pametan izbor za žene svih dobi. Scholl razume i prohteve mlađe populacije, pa je u svoju ponudu uvrstio modele savremenog dizajna poput Berry ili Boca 2 Straps sandala.

 

Za svačiji životni stil i navike


Da li ste poslovna žena, studentkinja, mlada mama ili uživate u svojoj zasluženoj penziji, letnja obuća koja će najbolje odgovoriti na vaše različite potrebe su upravo ženske sandale. Akcija od ranog jutra do kasno uveče je možda vaša svakodnevica. Ili ste možda više tip osobe koja voli miran dan i lagan tempo.


Svi tragamo za tim idealnim parom obuće koji će spojiti dobar stil i udobnost, estetiku i komfor. Bez obzira na to kako izgleda vaš tipičan dan, Scholl sandale vam pomažu da se lakše suočite sa izazovima svakodnevice, čineći da svaki vaš korak bude lak.


Nećemo preterati ako kažemo da je Scholl uspeo u nečemu što je malo kome pošlo za rukom: da napravi najudobnije ženske sandale koje zadovoljavaju gotovo svačiji ukus.


Zato požurite i već danas na našem sajtu izaberite za sebe idealne ženske sandale.


Akcija sniženja kojom se polako privodi kraju ova letnja sezona, obradovaće ne samo vaša stopala već i vaše novčanike.


 

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter