Kako izabrati obuću za suvo ili vlažno vreme?
16.10.2020.

KAKO IZABRATI OBUćU ZA SUVO ILI VLAžNO VREME?

Kolekcija jesen/zima pristigla je kako na naše police, tako i u web shop. Anatomske cipele, čizme i papuče možete pronaći već sada po sniženim cenama. Scholl obuca se trudi da uvek opravda vaše poverenje, stoga vam danas pomažemo kako da odaberete odgovarajući par. Kišno vreme svakako menja sve naše planove, pa tako i kada je obuća u pitanju. Uvek se desi da nam nedostaje baš taj jedan savršen par koji će biti odgovarajući za hladne i kišovite dane. Već znate da anatomska obuća treba da bude vaš kec iz rukava, a mi vam danas sužavamo izbor i predstavljamo modele za jesenje suvo i vlažno vreme. 

 

Obuća za jesen

 

Uvek je, čini se, najteže izabrati obuću za prelazni period godine. Periodi sunčanih i kišnih dana se smenjuju bez ikakvog plana, pa je ponekad teško prilagoditi se. Kada je anatomska obuća u pitanju tu nema kompromisa. Osim udobnosti koja je na prvom mestu, Scholl obuca nudi vam modele koji dozvoljavaju da noga diše, da vas ništa ne steže, a da vam opet bude dovoljno toplo, što obuca za jesen i zahteva. Materijali od kojih su izrađeni svi naši modeli vrlo efikasno štite vaše stopalo, pa možete biti sigurni da vaš novac nikada neće biti protraćen i da ste dobili željeni kvalitet.

 

Anatomske cipele za suvo vreme


Obuca za jesen dopušta da se poigrate modelima. Dozvoljeni su kako oni plići, tako i dublji, odnosno polu čizmice. Temperature koje se kreću između 10 i 20 stepeni svakako to i dozvoljavaju. Kožne cipele su uvek najbolji izbor, pa je tako naša preporuka svakako model Danabel. Ove prelepe crne duboke cipele na štiklu savršene su kako za svakodnevne poslovne obaveze, tako i za sve one svečane prilike tokom jeseni. Savršen su spoj elegancije i udobnosti. Takođe, tu je i model Issenia koji možete kupiti u bordo i crnoj boji. Idealne su za suvo vreme. Štikla je vrlo stabilna, kao i na svim modelima kada je Scholl obuca u pitanju. Estetika kod nas nikada ne ide na uštrb kvaliteta.

Amelya je model kojim se žene oduševljavaju iz sezone u sezonu, jer su to pre svega cipele za svaku priliku. Na prvi pogled je to klasična crna cipela na štiklu, međutim, na drugi pogled, to je sve što jednoj ženi treba u cipelarniku – dobra, kvalitetna i udobna crna cipela. Upravo je zbog toga toliko voljena i deo je svake naše jesenje kolekcije. Ukoliko ste ljubitelj ravne obuće, tu su moderne Madine sive cipele. Imitacija zmijske kože vrlo je trendi i ove sezone, dok dobro poznati Scholl uložak čuva zdravlje vaših stopala.

Za sve one koji vole sportsku eleganciju, tu su naše Lory cipele. Suptilna platforma prati modne trendove koji nam dolaze sa svetskih modnih pista i koja je i dalje veoma aktuelna, dok udobnost nikada ne izostaje. Anatomska obuća nikada ne pravi kompromise.

 

Anatomske cipele za kišu i sneg


Čim dođe oktobar i kiša postane naša svakodnevica, a sneg se sve više bliži, počinje i potraga za savršenim parom obuće koji će naše noge držati suvima, jer obuca za jesen to i zahteva. Potragu možete obustaviti, jer mi imamo rešenje za vas. Ženski model Havang Bootie je vodootporna čizma sa biomehaniks Scholl anatomskim uloškom koji postavlja vaše stopalo u pravilan položaj, ispravlja krivo gaženje i raspoređuje pritisak duž celog stopala, te tako vaše hodanje čini lakšim. Pravljena je od najnovijeg SAMPAN-TEX materijala koji predstavlja troslojnu mrežastu tkaninu koja ne propušta vodu. Vrlo je elastična i otporna na kidanje. Takođe, tu su i modeli Havang patike i Havang crne cipele koji su dizajnirani tako da odgovaraju i muškarcima i ženama. Modeli su veoma slični, samo je razlika u dubini. Na vama je samo da izaberete i počastite sebe i partnera kvalitetnim parom koji neće propuštati vodu. Sa ovim cipelama možete spremno dočekati kako ovu, tako i svaku narednu jesenju i zimsku sezonu.

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter