Blog

Kako kombinovati Scholl gumene čizme?
2021-01-25

Kako kombinovati Scholl gumene čizme?

Anatomska obuca dizajnirana je tako da pre svega drži naše stopalo u pravilnom položaju, te mnogi smatraju da neće pronaći estetski lep par koji će odgovarati svakodnevnim aktivnostima i odevnim kombinacijama. Posebno kada dođe loše vreme, sneg i kiša, te na scenu stupe zenske gumene cizme, nije lako uklopiti ih uz poslovne autfite. Međutim, varate se. Scholl obuca za vas ima mnogo prelepih modela čuvenih gumenjaka koje jedva čekaju da svaki vaš stajling podignu na viši nivo. 

Više
Scholl obuća poklanja vam novogodišnje sniženje
2020-12-28

Scholl obuća poklanja vam novogodišnje sniženje

Svesni činjenice da kvalitetna obuća zahteva investiciju, Scholl obuca pripremila je neverovatne novogodišnje popuste za sve ljubitelje neprikosnovene anatomske cipele. Pre nego što vam predstavimo modele, najvažnija informacija jeste da odmah nakon čitanja teksta pregledate naš sajt i ostvarite popuste i do 65%. 

Više
Predlozi novogodišnjih poklona – anatomska obuća ispod jelke
2020-12-16

Predlozi novogodišnjih poklona – anatomska obuća ispod jelke

Baš zato što nam je 2020. godina bila takva kakva jeste, ne treba da zaboravimo na trenutke radosti i sreće kada se otvaraju pokloni. Sta pokloniti za Novu godinu, a da to bude lepo i praktično, a da opet nemate previše muke oko razmišljanja? Scholl obuca kao i uvek ima rešenje za vas. Kao i svake prethodne, i ove godine pripremili smo vam vodič kroz naše modele. Anatomska obuca definitivno je pravi izbor uvek, a posebno tokom praznika i zato uživajte u našim predlozima.

Više
Anatomske klompe – prvi izbor medicinskih radnika
2020-12-11

Anatomske klompe – prvi izbor medicinskih radnika

U doba pandemije virusa Korona definitivno je da, osim zabrinutosti za respiratorne organe koje virus napada, moramo voditi računa o celokupnom zdravlju našeg tela, jer kako se čini, sada smo shvatili da ono definitivno nema cenu. Medicinski radnici na raspolaganju su svima nama kako bi ublažili simptome virusa i sačuvali živote, ali ko je na raspolaganju njima? Scholl obuca svakako jeste, kao i uvek do sada. Znamo da je kako psihičko, tako i fizičko stanje celokupnog organizma važno kako bi izdržali smene od po 24h pa i više, stoga su tu naše medicinske klompe. 

Više
Scholl popusti koji se ne propuštaju
2020-11-24

Scholl popusti koji se ne propuštaju

Nova kolekcija jesen/zima stigla je odavno na naše police i svaki par nepokolebljivo čeka da nekoga od vas oduševi. Anatomske cipele za žene i muškarce savršen su poklon za praznične dane koji se bliže. Kako je Black Friday postao planetarno popularan i godinama ga obeležavamo tako što našim kupcima dajemo popuste, rešili smo da ove godine odemo korak dalje. Umesto jednog dana popusta, svi posetioci naše prodavnice i sajta moći će da uživaju u celoj nedelji Scholl popusta. 

Više
Gležnjače – savršena obuća za jesen
2020-11-19

Gležnjače – savršena obuća za jesen

Anatomske cipele postaju „must-have“ svake sezone. Svetsku modu diktiraju veliki i svima dobro poznati brendovi koji su se okrenuli pre svega udobnosti. Zaboravite na cipele koje vas žuljaju i ostavljaju za sobom bolna i otečena stopala. Anatomska obuća savršeno se uklapa u celokupan novi pristup modi. Scholl obuca od davnina stoji iza činjenice da je zdravlje stopala i celokupnog kičmenog stuba na prvom mestu i u skladu sa tim kreira svoje modele. Kako nam je važna i estetika, trudimo se da svaki naš model bude vizuelno privlačan, moderan i lep. Upravo takve su i gležnjače iz naše nove kolekcije. 

Više
Kućne papuče za uživanje u svom domu
2020-11-10

Kućne papuče za uživanje u svom domu

Zdravlje je najvažnija komponenta našeg života. Naše telo pamti sve i zato je veoma važno da budemo odgovorni i da se u skladu sa tim i ponašamo prema njemu. Celokupna težina našeg tela oslonjena je na noge. U svemu tome, stopala najviše trpe. Da li ste se nekada zapitali koliko koraka napravite dnevno? Činjenica koju svi zaboravljamo jeste da se u stopalima nalazi jedna četvrtina kostiju celokupnog ljudskog skeleta. Zamislite samo onda koliko se koščica nalazi u jednom tako relativno malom delu tela. 

Više
 Jesenja šetnja uz anatomsku obuću Scholl
2020-10-29

Jesenja šetnja uz anatomsku obuću Scholl

Svako godišnje doba ima svoje čari. Međutim, kada „uronimo“ u baš takvu, lepu jesen, poput slikarskog platna i šetajući parkovima ili šumarcima, krošanja skladnih boja jeseni, budemo inspirisani i pozitivni za duge i udobne šetnje i raspoloženi za nabavku novog para obuće. Poželećemo kupovinu i dati sebi zadatak da u cipelarniku „čeka“, na čestu upotrebu korisna i poželjna anatomska obuca i kvalitetom dokazan i priznat Scholl renomirani brand.

Više
Kako izabrati obuću za suvo ili vlažno vreme?
2020-10-16

Kako izabrati obuću za suvo ili vlažno vreme?

Kolekcija jesen/zima pristigla je kako na naše police, tako i u web shop. Anatomske cipele, čizme i papuče možete pronaći već sada po sniženim cenama. Scholl obuca se trudi da uvek opravda vaše poverenje, stoga vam danas pomažemo kako da odaberete odgovarajući par. Kišno vreme svakako menja sve naše planove, pa tako i kada je obuća u pitanju. Uvek se desi da nam nedostaje baš taj jedan savršen par koji će biti odgovarajući za hladne i kišovite dane. Već znate da anatomska obuća treba da bude vaš kec iz rukava, a mi vam danas sužavamo izbor i predstavljamo modele za jesenje suvo i vlažno vreme. 

Više
Anatomske cipele za vaš lak korak
2020-10-08

Anatomske cipele za vaš lak korak

Ponekad se čini da je najteže pronaći obuću za prelazni period koji nam je upravo stigao. Leti biramo sandale i papuče, zimi moramo čizme, ali šta nositi tokom onih meseci kada još uvek nema snega, a možda ima ponekad kiše? Obuca za jesen zapravo i zahteva da se posebno potrudite oko izbora, kako bi sve bilo na oko lepo, udobno i prikladno situacijama i vremenskim uslovima. Uz Scholl anatomske cipele možete sigurno koračati uvek i svuda. 

Više

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter