Blog

Anatomska obuća za uživanje u letnjim danima
2021-07-16

Anatomska obuća za uživanje u letnjim danima

Da li ste razmišljali o činjenici da se leti trudimo da biramo što laganiju i otvoreniju obuću, a da ne razmišljamo o tome koliko je ona zapravo kvalitetna? Nekako je uvek lakše izdvojiti veću sumu novca i kupiti kvalitetne čizme, dok se letnja obuca menja iz sezone u sezonu. To više ne mora biti tako. Scholl obuca svojom novom kolekcijom proleće/leto 2021 najavljuje bezvremenski stil koji traje. Vaša letnja obuca više ne mora biti lošeg kvaliteta, samo da bi bila u trendu. Vreme je da svakim svojim parom cipela budete zadovoljni u potpunosti.

Više
Anatomske papuče za more i plažu
2021-06-30

Anatomske papuče za more i plažu

Da li se to konačno nazire mogućnost odlaska na more ili na obližnja kupališta? Scholl obuca raduje normalizaciji svakodnevice i upravo zbog toga mnogi novi modeli papuča dostupni su po sniženim cenama. Želimo da obradujemo sve ljubitelje udobnosti. Da li ste već videli nove Scholl modele dizajnirane tako da budu podrška vašim stopalima na plaži? Ukoliko niste, vreme je da vam pokažemo šta je to novo stiglo na naše police.

Više
Scholl sandale iz nove kolekcije
2021-06-08

Scholl sandale iz nove kolekcije

Ukoliko postoji jedan par obuće koji se zaista može nositi u mnogo različitih prilika, to su onda sandale. Od posla, preko svakodnevnih aktivnosti do svečanosti. Savršeno se uklapaju uz odela, farmerke, dugačke haljine... Scholl obuca uvek neguje zdrav korak i odnos prema nezi stopala i zglobova, pa su svi naši modeli izrađeni po najnovijim tehnologijama. 

Više
Anatomske patike za sunčane prolećne dane
2021-05-25

Anatomske patike za sunčane prolećne dane

Lepo vreme nam polako ali sigurno pristiže, a to znači da je idealan trenutak da svaki slobodan sat provedemo napolju, na svežem vazduhu. S obzirom na to da su zima i naši čuveni periodi lepe hrane prošli, vreme je da se aktiviramo i dodatno povedemo računa o svom zdravlju. Kvalitetna obuća je tu da bude podrška svakoj vašoj aktivnosti, bilo da je u pitanju trening u teretani, trčanje ili lagana šetnja. Scholl obuca kao i svake godine u ovo vreme predstavlja vam nove anatomske patike koje mogu biti idealne za šetnje, svakodnevne aktivnosti po gradu, ali i kao patike za trening.

Više
Zašto je važno da dečija obuća bude anatomski oblikovana?
2021-05-13

Zašto je važno da dečija obuća bude anatomski oblikovana?

Neke statistike rađene poslednjih godina u našoj zemlji pokazuju da se kod više od polovine dece do navršene pete godine života javlja problem ravnih tabana. Loše držanje i kriva kičma potiču od stopala, pa zato danas sve više roditelja obraća pažnju na izbor obuće svojih mališana. A evo još nekoliko važnih informacija o tome zašto bi obuca za decu trebalo da ima anatomsko gazište.

Više
Najlepše Scholl letnje papuče iz nove kolekcije
2021-04-23

Najlepše Scholl letnje papuče iz nove kolekcije

Čim dođe lepo vreme, papuče su naša omiljena obuća. Uvek smo u potrazi za onim modelima koji su pre svega lepi, atraktivni i moderni. Međutim, koliko je važna udobnost papuča shvatimo tek nakon izvesnog vremena. Anatomske papuce iz naše nove kolekcije oduševiće vas i stilom i udobnošću po kojoj je Scholl obuca svetski poznata. Danas vam prvi put predstavljamo naše nove modele iz ovogodišnje kolekcije proleće/leto.

Više
Letnja kolekcija je stigla na Scholl police
2021-04-02

Letnja kolekcija je stigla na Scholl police

Sunce nam je konačno stiglo, a sa njim i nova Scholl kolekcija proleće/leto. Fokus je naravno na vanserijskoj udobnosti od koje nikako ne odstupamo, ali sa ponosom možemo reći da će nova kolekcija nadmašiti sva vaša očekivanja kada je stil u pitanju. Scholl obuca ovoga puta predstavlja modele koji će biti pravo oličenje elegancije i otmenosti. Anatomske papuce, anatomske sandale i patike – kod nas možete, kao i uvek, pronaći baš sve.

Više
EVO klompe – komfor bez premca za vaša stopala
2021-03-29

EVO klompe – komfor bez premca za vaša stopala

Brz tempo života svakodnevno pred nas postavlja izazove koje je potrebno dostizati i prestizati. Kako bismo u svakom trenutku bili spremni na izazove koji nas očekuju, potrebno je da pre svega budemo zdravi i odmorni. Zdravlje stopala važan je segment celokupnog stanja našeg organizma, pa upravo zato se danas u glavnoj ulozi nalaze Scholl klompe EVO. Anatomske papuce svakako su uvek bile imperativ, a u vremenima kada radimo duple i troduple smene u apotekama, bolnicama, prodavnicama, pekarama, sve što je potrebno jesu jedne udobne klompe. Danas upravo o njima i govorimo.

Više
Anatomske papuče za dame
2021-03-19

Anatomske papuče za dame

Dane obično delimo na radne i neradne, a vreme na ono provedeno van kuće i u kući. Ipak, vaše noge uvek rade, čak i kada vi ne obraćate pažnju na to. Iz tog razloga, udobne kucne papuce jedan su od imperativa dobrog zdravlja naših nogu.

Više
Poklonite nekome ljubav – poklonite zdrav korak!
2021-02-18

Poklonite nekome ljubav – poklonite zdrav korak!

Da li ste se zapitali – šta je to pravi dokaz ljubavi? Da li ste saglasni da su to one čuvene rečenice : „Javi se čim stigneš“, ili „Jesi li gladan/na“, ili „Hoćeš li da te pokrijem“? Briga je ta koja se računa. Svima nam je važno da imamo nekoga kome je stalo do nas i ko vodi računa o nama i našem zdravlju. Ukoliko vam je teško da osmislite poklone za svoje bližnje – Scholl obuca vam je na raspolaganju. Anatomska obuca uvek je savršen izbor da nekome pokažete da vam je stalo. Na našem sajtu uveliko je dostupna i online prodaja obuce, pa tako sve modele možete poručiti u udobnosti svog doma.

Više

Za obaveštenja o popustima i akcijama
prijavite se za Scholl Newsletter